Asiakasneuvoja, vastaanottopiste, 123 Invest Oy,, 123 Invest Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kirkkonummen toimipisteeseen asiakaspalvelun ammattilaista, autoista kiinnostunutta myyntihenkistä henkilöä jolla on hyvä järjestelykyky, pystyy pitämään langat käsissä vaikka paletti menisikin yllättäen uusiksi sekä omaa hyvän paineensietokyvyn. Kielitaidot plussaa.

Tehtäviisi kuuluu mm. korjaamon asiakaspalvelu, töiden vastaanotto ja huollettujen autojen luovutus. Muita päivittäisiä tehtäviä on myös huoltojen hinnoittelua korjaamon avustuksella joten eri automerkkien ja autonosien tuntemus on välttämättömyys. Meillä on samassa myös automyyntiä joten autojen myynti on yksi työtehtävistäsi. Päivät saattavat olla välillä hyvinkin kiireisiä joka tuo värikkyyttä työhön mutta samalla paineensieto- sekä organisointikyky on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista jota tarvitset työssä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvän työyhteisön, tarvitsemasi ajantasaiset ohjelmistot ja työvälineet sekä mielenkiintoisen vaihtelevan työn.

Hakijalta edellytämme:
 tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta,
 autotekniikan tuntemusta,
 hyvä Suomen, Englannin ja Venäjän kielentaito (lisäksi Viro plussaa)
 vähintään B-luokan ajo-oikeutta,
 ajoneuvoasentajan työtehtävien hallintaa monimerkkikorjaamolla,
 asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimisuutta sekä huolellisuutta.
 tietotekniikan hallitsemista ja hyvää uusien järjestelmien omaksumiskykyä

Tarjoamme:
 mukavan työyhteisön
 mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimipistettä
 mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen
 luotettavan palkanmaksun
 työvaatteet ja kengät

Olemme monimerkkikorjaamo, jolla on nyt kolme toimipistettä Kirkkonummi, Tuusula, Espoo ja Helsingin toimipiste. Olemme toimineet pääkaupunkiseudulla vuodesta 2013 ja liiketointamme on jatkuvassa nousussa. Tarjoamme huoltoja, hitsauksia, tuulilasin vaihtoja ja korjauksia kaikkiin automerkkeihin, myymme myös renkaita sekä rengashotellipalvelua.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@carhelp.fi