Järjestyksenvalvoja, Seinäjoki, Festcrew Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei järjestyksenvalvoja!
Haluaisitko olla mukana starttaamassa kesän kanssamme YleXPopissa ja Radio Suomen kesäkonsertissa Seinäjoella? Meillä on ollut ilo ja kunnia jo vuosia vastata tapahtuman turvallisuudesta, joka onkin vienyt meidät mukavasti eri paikkakunnille ympäri Suomen -tällä kertaa siis Seinäjoelle

Jos et vielä tiedä, mistä on kyse, tässä lyhyt esittely:
Radio Suomen kesäkonsertti valtaa Lakeudenpuiston perjantaina 31. toukokuuta, kun lavalla nähdään Radio Suomen kuulijoille tuttuja huippuartisteja. Konsertin juontavat Radio Suomesta tutut Hanna Kataja-Rahko ja Matti Ylönen. Seuraavana päivänä lavan valtaa YleXPop, joka on yksi Suomen suurimmista nuorille suunnatuista musiikkitapahtumista, joka järjestetään kesäisin. Tapahtuma on saanut suosiota erityisesti nuorten keskuudessa sen monipuolisen ja ajankohtaisen artistikattauksen ansiosta. YleXPopissa nähdään ja kuullaan vuosittain useita sen hetken kirkkaimpia tähtiä eri musiikkityyleistä, kuten popista ja hip hopista rockiin ja elektroniseen musiikkiin.
Tapahtuma järjestetään Seinäjoen Lakeudenpuistossa, ja sinne kokoontuu paikallisten lisäksi asiakkaita eri puolilta Suomea. YleX-radion rooli tapahtuman taustalla näkyy vahvasti, ja tapahtumassa saatetaan järjestää myös erilaisia radio-ohjelmien live-lähetyksiä tai muita radiotapahtumia.
Kesäkonsertti ja YleXPop tarjoaa perheille ja nuorille tilaisuuden nähdä suosikkiartistinsa livenä, nauttia hyvästä musiikista ja viettää aikaa ystävien kanssa festivaalitunnelmassa. Tapahtuma onkin vuosittain odotettu kohokohta monelle musiikinystävälle Suomessa.

Etsimme tapahtumaan järjestyksenvalvojia, joilla on vahva asiakaspalveluasenne, arvot kohdallaan ja halu tehdä tapahtumista turvallisia ja viihtyisiä. Työn vaatimuksena on suoritettu järjestyksenvalvojakurssi ja poliisin myöntämä järjestyksenvalvojakortti.

Työhakemus koskee erityisesti YleXPopia ja Radio Suomen kesäkonserttia, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä meille keikkaluonteisesti myös muihin tapahtumiin ympäri vuoden.

Mitä me sitten arvostamme? Kykyä työskennellä paineen alla, joustavuutta muutostilanteissa, kykyä työskennellä porukassa, luontaisesti sosiaalista luonnetta ja tiimipelaajan asennetta. Jos sinulla on jo kokemusta tapahtuma-alalta ja/tai turvallisuusalalta, se on ehdoton plussa!
Näytä meille, miksi juuri sinä olisit unelmatiimiläisemme! Jos tämä kuulostaa juuri sinun jutultasi, kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta:

Tule mukaan luomaan unohtumattomia hetkiä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://forms.gle/6thfPHsLAim712rGA