Hammashoitaja, Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Palkkaus: 2615,21€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen nenonpolille Pieksämäelle 13.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Vaalijalan hammashoitolassa hoidetaan osaamis- ja tukikeskuksessa kuntoutusjaksoilla olevia asiakkaita. Hammashoitolassa käy myös polikliinisesti avopalveluista erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita, joiden hammashoito ei jostakin syystä onnistu terveyskeskuksessa. Asiakaskunta on laaja sekä ikärakenteeltaan että toimintakyvyltään. Hammashoitolassa työskentelee suuhygienisti, hammashoitaja ja osa-aikainen hammaslääkäri. Yhteistyötä tehdään Nenonpolin sairaanhoitajan ja lääkäreiden kanssa. Moniammatillisena yhteistyönä hyödynnetään myös muiden alojen asiantuntemusta.

Nenonpolilla työntehtäviisi kuuluvat hammashoitolan vastaanoton toimintavalmiudesta huolehtiminen ja aseptiikan toteutuminen. Työpäivät koostuvat suurimmaksi osaksi suuhygienistin työparina toimisesta avustaen vaikeahoitoisten asiakkaisen kanssa. Johon kuuluvat muun muassa erilaisten vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien ja muiden liikkumisen apuvälineiden hallintaa. Hoito toteutetaan Avekki-toimintatapamallien mukaisella työskentelytavalla.

Hoitotoimenpiteissä avustamisen lisäksi työnkuvaan kuuluvat vastaanoton toimistotyöt; vastuu ajanvarausten hallinnasta sekä hammashoidon yleisestä ohjauksesta - ja neuvonnasta. Potilastietojärjestelmänä toimii Lifecare. Hammashoidon ja muun poliklinikka toiminnan välinehuollosta huolehtiminen kuuluvat työtehtäviisi. Mahdollisuus osallistua erikseen sovittavista yksikön toimintaan liittyvistä tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittäviä kliinisiä taitoja, itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta erityisryhmien kanssa työskentelyyn. Kokemus erityisryhmien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto tai tehtävään soveltuva aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/596446/fi_FI