Työnjohtaja nosturikunnossapitoon, SSAB Europe Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nosturikunnossapitoon sitoutunutta ja muutoksessa viihtyvää työnjohtajaa. Tule mukaamme toteuttamaan ja kehittämään maailmanluokan kunnossapitoa!

Liittyminen SSAB-perheeseen tarkoittaa, että pääset mukaan matkallemme. Tämä matka on mielestämme elintärkeä planeettamme kestävän kehityksen kannalta. Teräs on ollut yksi tärkeimmistä materiaaleista yhteiskuntiemme kehityksen kannalta ja on sitä myös jatkossa. Sitä on rakennusten katoissa, kaupunkejamme yhdistävissä silloissa ja huomispäivän autoissa. SSAB on ylpeä historiastaan ja asemastaan erikoislujien terästen markkinajohtajana. Tiedämme kuitenkin myös, että teräksen tuotanto on yksi maailman suurimmista kasvihuonekaasujen tuottajista. Sen on muututtava. Sen vuoksi olemme kehittäneet maailman ensimmäisen fossiilivapaan terästuotannon sekä sitoutuneet muuttamaan oman toimintamme suurelta osin fossiilivapaaksi arviolta vuonna 2030. Osana SSAB:tä sinulla on keskeinen asema tämän tavoitteen saavuttamisessa ja koko terästeollisuuden vihreän siirtymän edistämisessä.

Työtehtävän kuvaus
Työnjohtajana vastaat päivittäisestä turvallisuustyön johtamisesta. Tehtävääsi kuuluu nostureiden mekaanisen kunnossapidon töiden koordinointi, resurssien hallinta, aikataulut sekä laadun varmistaminen. Teet tiivistä yhteistyötä tuotanto-osastojen ja toimittajien kanssa. Tärkeimpiä mittareita ovat turvallisuus, työhyvinvointi, työn tehokkuus ja laadukkuus sekä nostureiden käyntivarmuus.

Pääasialliset työtehtävät
-Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen
-Nostureiden ennakkohuolto ja suunniteltujen kunnossapitotöiden johtaminen ja kehittäminen
-Nostureiden käytettävyyden ja suorituskyvyn varmistaminen

Odotamme sinulta
-Konetekniikan AMK -insinöörin tai teknikon koulutusta.
-Aikaisempi työkokemus nostureiden kunnossapidosta ja esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi.
-Esihenkilönä olet kannustava, turvallisen työn etusijalle asettava ja ulospäinsuuntautunut.
-Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointi- ja päätöksentekokykyä, sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle
SSAB haluaa luoda monimuotoisen ja osallistavan ympäristön. Pohjaamme arvoihimme - päättäväinen, aito ja edelläkävijä - tehdessämme päivittäisiä päätöksiä ja pidämme asiakkaan aina toimintamme ytimessä. Se tekee meistä kaikista tiimipelaajia, joista jokaisella on halu kehittyä. Tullessasi SSAB:n palvelukseen sinusta tulee osa intohimoisten ongelmanratkaisijoiden organisaatiota, jossa tärkeitä haasteita ratkaistaan yhteistyöllä. Tuemme kasvuasi tarjoamalla turvallisen ja ystävällisen työpaikan, joka edistää työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Jos haluat saavuttaa tämän, SSAB:llä sinulla on mahdollisuus laajentaa taitojasi ja kasvaa omalla alallasi tai sen ulkopuolella.

Tarjoamme työntekijöillemme laajan valikoiman arvostettuja etuja. Tässä on muutamia esimerkkejä:
Voittopalkkio
Osittainen etätyö tehtävän mukaan
Hyvinvointiedut

Rekrytointiprosessi
1. Hae
2. Haastattelu
3. Arvioinnit
4. Yhteydenotto suosittelijoihin
5. Terveystarkastus
6. Työsopimuksen allekirjoitus

Taustaselvitys voi olla osa rekrytointiprosessia. Terveystarkastukseen kuuluu myös huumausainetestaus.

Emme hyväksy rekrytointitoimistojen ja mainosten myyjien yhteydenottoja tähän hakemukseen liittyen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://recruitmentssab.csod.com/ux/ats/careersite/12/home/requisition/15845?c=recruitmentssab&lang=fi-FI