Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Rauman englanninkielinen lastentarhayhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatus hakee kahta (2) määräaikaista lastenhoitajaa 1.8.2024 -30.6.2025 ja väliseksi ajaksi sekä opintovapaan sijaisuuteen 31.7.2024-20.12.2024 välille.

Rauman Enkkutarha, on yksityinen päiväkoti Raumalla, joka tarjoaa kielirikasteista varhaiskasvatusta 1-6-vuotiaille lapsille suomen- ja englanninkielillä. Monikulttuurillisuus on päiväkotimme rikkaus ja lasten erilaisuuden tukeminen on meille tärkeä arvo. Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan uutta sukupolvea!

Haemme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen työstä innostuneita ja motivoituneita ammattilaisia, jotka heittäytyvät toteuttamaan varhaiskasvatuksen toimintaa lasten mielenkiintojen ja vahvuuksien kautta.
Päiväkodissamme tarjotaan kielirikasteista varhaiskasvatusta suomen ja englanninkielellä. Tehtävänäsi on toimia monikielisessä ja monikulttuurillisessa toimintaympäristössä osana tiimiämme. Toiselta hakijalta toivotaan erinomaista englanninkielen taitoa. Edellytämme sensitiivistä ja aktiivista työotetta sekä katsomme eduksi kokemuksen monikielisten ja monikulttuurillisten lasten kanssa toimimisesta.

Toivomme hakijalta suomalaisen varhaiskasvatussuunnitelman tuntemusta, positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja vastaa lasten kasvatuksesta, hoidosta ja huolenpidosta tehden yhteistyötä tiimin sekä muun varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa. Arvostamme tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä huomioida lapsen yksilölliset tarpeet ja kokemusta tukitoimista. Pidämme tärkeänä vanhempien kanssa tehtävää yhteistyötä sekä toimintamme näkyväksi tekemistä. Tärkeä osa työtäsi on varmistaa yhdessä tiimin kanssa tukitoimien ja kielen kehityksen toteutumisen ryhmässä.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävän mukainen pätevyys. Mikäli tehtävän kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole riittävästi tai eivät ole tehtävään soveltuvia, voimme huomioida myös ei kelpoiset hakijat.

Lastenhoitajan työaika on kokoaikatyö (keskimäärin 38,20h/vko). Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen, hinnoittelutunnus G20C (Yksityisen sosiaalipalvelualan tes). Tehtäväkohtainen peruspalkka on tällä hetkellä 2268,48e/kk.

Tehtävässä noudatetaan sopimuksen ajasta riippuen joko kuuden (6) tai kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johtaja@enkkutarha.fi