Asiakaspalveluhenkinen välinehuoltaja, Oral Turku, Oral Hammaslääkärit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Oral Turun tiimiin työkaveriksi asiakaspalveluhenkistä välinehuoltajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Me Oralissa keskitymme 1600 asiantuntijamme voimin suomalaiseen suun terveyteen - meitä jokaista ammatillisesti yhdistävään intohimoomme. Olemme tyytyväisten työntekijöiden työyhteisö, jolle on myönnetty myös Great Place to Work -sertifikaatti. Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin - myös silloin, kun et ole töissä.

Ottaisitko siis urasi seuraavan askeleen hyvässä seurassa?

Työtehtävä pitää sisällään välinehuoltajan työtä sekä palveluneuvojan työtä. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen tehtävä lämminhenkisessä työyhteisössä. Ammattitaitoiseen henkilökuntaamme kuuluu yleishammaslääkäreiden lisäksi kattava erikoishammaslääkäriverkosto. Omalla motivaatiollasi pääset vahvasti vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään osaamistasi laajan koulutustarjontamme kautta.

Mielenkiintoisen urapolun lisäksi tarjoamme sinulle hyvän ansainnan sekä erityisen hyvän korvauksen joustavuudesta. Saat siis meiltä alan parhaat kollegat, työvälineet - ja mielestämme ehdottomasti parhaat ja mielenkiintoisimmat asiakkaat. Pidämme huolta turvallisuudesta, joten onhan sinulla tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja?

Jätä hakemuksesi tai kysy lisää - meillä on aina aikaa sinulle.

Henni Seppä

asemavastaava

040 720 6602

henni.seppa@oral.fi

Ps. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Oral Hammaslääkärit Oy on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava yhtiö ja konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy. Oral on osa kansainvälistä Colosseum Dental Groupia, jonka lopullisena edunsaajana on lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti tukeva hyväntekeväisyyssäätiö.

Tutustu meihin tarkemmin alla olevista linkeistä:

Urasivumme (https://ura.oral.fi/#/)

Great Place to Work -sertifiointisivumme (https://greatplacetowork.fi/sertifioidut/oral-hammaslaakarit/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.oral.fi/jobs/3873946-asiakaspalveluhenkinen-valinehuoltaja-oral-turku