Turvallisuusasiantuntija Helsinkiin, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Haemme valtakunnallisesti toimivan asiakkuuteemme turvallisuustiimiin turvallisuusasiantuntijaa. Olisitko sinä yksi heistä? Turvallisuusasiantuntijana työnkuvaasi kuuluu monipuolisia turvallisuutta (safety ja security) kartoittavia, kehittäviä ja ylläpitäviä tehtäviä. Tuotat turvallisuusohjeistuksiin liittyviä materiaaleja, suunnittelet ja toteutat turvallisuuskoulutuksia valtakunnallisesti ja toteutat itsenäisesti asiakkaan kanssa yhdessä sovittuja turvallisuusprojekteja ja -suunnitelmia. Toimit myös toimeksiannon asiakkuuspäällikön sijaisena, vastaten turvallisuusvalvomon päivittäisestä toiminnasta ja turvallisuusjärjestelmien pääkäytöstä.

Pätevyydet
Toivomme, että sinulla on soveltuvan koulutuksen (turvallisuusalan tradenomi tai vastaava) lisäksi jo muutamien vuosien tuomaa konkreettista osaamista turvallisuusalan projekteista ja turvallisuuskoulutusten toteuttamisesta. Erityisesti arvostamme kokemustasi vartiointialalta laajojen vartiointitoimeksiantojen ja valvomoympäristöjen parista sekä turvallisuusjärjestelmien edistynyttä käyttötaitoa.

Tarvitset työssäsi yleisten toimistojärjestelmien (O365) tuntemusta, hyvää suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä mahdollisuutta matkustaa koko Suomen alueella. Lisäksi tehtävä edellyttää vartijakorttia sekä B-ajokorttia. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätiedot
Tarjoamme sinulle
Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa asiakkaamme turvallisuuden kehittämiseen, mutta myös oman osaamisesi jatkuvaan päivittämiseen. Työ on vakituinen ja kokoaikainen arkipäivätyö ja pääasiallinen työpiste sijaitsee Helsingin Vallilassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan kattavalla perehdytyksellä kesän aikana. Emme jätä sinua perehdytyksen jälkeen yksin, vaan työsi tukena on aina ammattitaitoiset kollegasi. Meillä saat käyttöösi myös monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa.

Haethan tehtävään lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa Daniel Lind (daniel.lind@securitas.fi). Huomioithan, että toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta. Haku on auki 21.4. asti.

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999980057022-turvallisuusasiantuntija-helsinkiin