Sairaanhoitaja, Attendo Marski, Hamina, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja! Miltä kuulostaisi päivätyö ja vapaat viikonloput?
Tässä olisi erinomainen tilaisuus sinulle, joka haluat työskennellä ikäihmisten parissa, saada tueksi kokeneen ja moniammatillisen tiimin sekä työpaikaksi hyvin nykyaikaisen hoivatyön tarpeita vastaavan hoivakodin.

Etsimme nyt sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Marskiin, Haminaan. Työ on päivätyötä arkisin. Aloitus sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajat ovat tiimimme kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Heidän ansiostaan asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Siksi haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa, tekemässä työtä, jolla on merkitys. Pystyt itsenäisiin päätöksiin ja voit toimia ammatillisena tukena lähihoitajille.

Attendo Marski on Haminassa huhtikuussa 2012 avattu 61-paikkainen kaksikerroksinen ikäihmisten hoivakoti. Se sijaitsee noin 1,5 km Haminan historiallisesta ympyräkeskustasta. Hoivakoti Marski koostuu neljästä 15-16 paikkaisesta pienryhmäkodista. Hoivakoti on tarkoitettu vanhuksille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä. Päämääränä on asiakkaan itsensä kokema hyvä elämänlaatu. Yksikössä on neljä ryhmäkotia ja moniammatillinen hoitohenkilökunta talossa ympäri vuorokauden.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Sairaanhoitajan tutkinto, kokemus ikäihmisten hoitotyöstä katsotaan eduksi
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
- Rikosrekisteriote yli 3kk työsuhteissa

Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä, kattava työterveyshuolto sekä liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivakodin johtaja Katriina Härkönen, 044 4944260, katriina.harkonen@attendo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/3873545-sairaanhoitaja-attendo-marski-hamina