Henkilökohtainen avustaja, Rummukainen Jari
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 12,75€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan henkilökohtaista avustajaa paraolympia-tasolla urheilevalle 60-vuotiaalle CP-vammaiselle miehelle päivittäisissä toiminnoissa avustamiseen sekä harrastuksiin.

Viikoittainen työmäärä olisi kaksi työvuoroa. Yksi vuoro on 6 tunnin pituinen ja työajat ovat klo 8-14 ja klo 16-22 välisenä aikana arkisin ja viikonloppuisin. Etsin avustajaa kotona avustamiseen sekä keikkatyöhön eli reissuille ja työmatkoille.
Tuntipalkka on 12,75€/h, myös ilta- ja viikonloppulisät maksetaan. Työntekijällä on mahdollisuus esittää toiveensa työvuorojen suhteen.

Työn alkamispäivämäärästä sovitaan haastattelun jälkeen. Työhaastattelussa kerron tarkemmin työhön, pelaamiseen ja lajiini liittyvistä asioista. Muutama tutustumisvuoro olisi toivottavaa ajoittaa ennen töiden alkua.

Työ sisältää avustamista päivittäisissä asumiseen liittyvissä toimissa, kuten ruuanlaitossa, siivoamisessa sekä juoksevien asioiden hoitamisessa. Liikun sähköpyörätuolilla ja avustamiseen kuuluu siirtoja apuvälineitä hyödyntäen. Avustamista tarvitsen myös pukeutumisessa ja peseytymisessä, sekä intiimihygieniasta huolehtimisessa.

Työntekijältä toivon positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta, huumorintajua, rentoutta, luotettavuutta, kärsivällisyyttä, joustavuutta sekä kykyä sitoutua työhön. Peruskunto on oltava hyvä ja urheilullisuus ja urheilusta kiinnostuminen on positiivinen lisä. Työssä ei vaadita lainkaan aiempaa kokemusta avustamisesta tai hoitoalasta, ja sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille. Kaikki avustamiseen liittyvät asiat opetan työssä.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydän toimittamaan sähköpostitse. Otan yhteyttä sinuun sähköpostilla noin viikon kuluessa jos tulet valituksi haastatteluun.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jari.rummukainen@kolumbus.fi