Turvalaiteasentaja Pirkanmaalle, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiomme on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Nyt valittavat turvalaiteasentajamme tulevat työllistymään Securitas Pirkanmaan Mobile yksikköömme.

Työn kuvaus
Turvalaiteasentajan tehtävässä tulet vastaamaan asiakasyrityksien turvallisuustekniikan huolto- ja asennustöistä. Tehtävässä toimit itsenäisesti asiakasrajapinnassamme koko Pirkanmaan alueella.

Pätevyydet
Odotamme sinulta kiinnostusta teknisiin turvajärjestelmiin sekä niistä rakentuviin kokonaisuuksiin. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta rikosilmoitinjärjestelmien, kulunvalvontajärjestelmien sekä kamerajärjestelmien asennuksista. Sähköasentajan koulutus katsotaan eduksi. Teknisen ammattitaidon lisäksi edellytämme sinulta vahvoja asiakaspalvelutaitoja sekä itsenäistä otetta työhön. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti on välttämätön. Lisäksi tehtävä edellyttää turvasuojaajakorttia sekä nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän jossa on mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön. Järjestämme tarvittavan perehdytyksen ja koulutuksen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa omaa osaamistaan suuren ja vakavaraisen konsernin pitkän asiantuntemuksen ja verkostojen avulla. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja työstään innostuneen työyhteisön, joka luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen.

Lisätiedot
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 31.5.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tobias Mäki, 0401418722, tobias.maki@securitas.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999980029322-turvalaiteasentaja-pirkanmaalle