Sairaanhoitaja, Vaativat vammaispalvelut / Koskel, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liity osaavaan työyhteisöömme Koskelan asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Koskelan asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista, kokonaisvaltaista ja yksilöllisistä tarpeista lähtevää palvelua kehitysvammaisille henkilöille. Asumispalvelujen järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

Haemme juuri sinua sairaanhoitajaksi Koskelan asumisyksikköön Paimion Preitilään. Sairaanhoitajana vastaat yksikön lääkehoidosta, asukkaiden terveydenhuollon palveluiden organisoinnista, otat vastaan LOVe-tenttejä ja kehität yksikön lääkehoitoon liittyviä asioita yhdessä toisen sairaanhoitajan kanssa. Lisäksi työ pitää sisällään asukkaiden perushoitoa ja arkisten toimien tarjoamista asukkaille. Työvuorot ovat pääsääntöisesti aamupainotteisia.

Mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja kiinnostusta oman työsi kehittämiseen, on tämä paikka sinua varten. Katsomme eduksi kokemuksen kehitysvamma-alalta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-495-24/fi_FI