Tekniikan alan lehtori, Karelia Ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 4487,98-6146,83€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista. Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme - Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

TEKNIIKAN ALAN LEHTORIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat englanninkielisen Industrial Management- ja suomenkielisen konetekniikan insinöörikoulutukseen liittyvän opetuksen suunnittelu- ja opetus- sekä ohjaustehtävät ja opinnäytetöiden ohjaus- ja arviointitehtävät. Opetuksen lisäksi tehtävään kuuluvat erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät, julkaisutoiminta sekä palveluliiketoiminta.

Odotamme sinulta:

- tuotantojärjestelmien johtamisen ja kehittämisen osaamista
- prosessien kehittämisosaamista
- digitalisaation soveltamisosaamista
- matemaattis-luonnontieteellistä osaamista
- kokemusta tuotannon tai suunnittelun tehtävistä tuotannollisessa tai palvelualan yrityksessä
- kykyä työskennellä monimuotoisissa tiimeissä
- vahvaa kirjallista ja suullista viestintäosaamista englannin kielellä ja suomen kielellä (vähintään Eurooppalaisen viitekehyksen C-taso)
- yhteisö- ja yritysviestintätaitoja
- työelämäyhteyksiä ja toimivia alaan liittyviä verkostoja
- hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Kouluttaja- tai opetuskokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää työskentelyä pääsääntöisesti Karelian kampuksilla Joensuussa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan ylempää korkeakoulututkintoa.

Tehtävänkelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Mahdollisesti puuttuvat pedagogiset opinnot tulee suorittaa 3 vuoden aikana työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivista ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka kokemusvuosien ja pätevyyden mukaan on 100 % työajassa 4487,98-6146,83 euroa kuukaudessa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Ammattikorkeakoulun opettajan tehtävässä on 12 viikkoa vapaajaksoa (lomaa), joista 8 viikkoa kesällä. Opettajana saat itse valita vähintään 28 %:n työajan osalta työn tekemisen ajan ja paikan eli tehdä ns. etätyötä. Lehtorin vuosityöaika on 1600 tuntia.

Meillä Kareliassa on erilaisia työsuhde-etuja, kuten työsuhdepolkupyörä, hyvät kulttuuri- ja liikuntaedut (mm. SYKETTÄ-korkeakoululiikunta, Smartum) sekä kattava Mehiläisen työterveyshuolto. Olemme panostaneet työergonomiaan, mm. kaikilla sähkötyöpöydät. Meillä on vahva Karelia-henki, tyytyväisyytemme työnantajaan on 97 %. Turvallisuus on meille myös tärkeä asia, meidät Kareliana palkittiin vuonna 2023 valtakunnallisella turvallisuusalan palkinnolla.

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä maanantaina 6.5.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/596253/fi_FI