Kunnossapitoasentaja Vaasaan, NJC Henkilöstöpalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme kokenutta kunnossapitoasentajaa Vaasaan!

TEHTÄVÄNKUVA
Työtehtävänä teollisuuden kunnossapitoasentajan työt. Toivomme aiempaa vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus vaikkapa metallirakenneasennuksista, linjauksesta, momentoinnista ja vaihdelaatikon vaihdosta. Edellytämme lisäksi hyvää asiakaspalveluasennetta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia, tarvittaessa autamme kortin hankinnassa. Hitsaustaito ja tulityökortti ovat tässä työssä myös välttämättömiä.

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä! https://njc.fi/miksi-njc/

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, hae siis heti. Palkkaus sopimuksen mukaan TES:n pohjalta. Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Lisätietoja paikasta antaa Taina, sähköpostitse taina.varttila@njc.fi.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita pian 30 vuoden ajan. Meille on tärkeää, että työntekijämme ja asiakkaamme voivat luottaa tekemisemme laatuun ja joustavuuteen. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/ .

NJC - Aidosti ammattilainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://njc.likeit.fi/apply/45405059