Kiinteistönhoitaja, Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt olisi monipuolisia töitä tarjolla, sillä Bralevan toiminnan kasvaessa etsimme kiinteistönhoitajien porukkaan uusia osaajia.
Etsimme vakituiseen työsuhteeseen luotettavia, oma-aloitteisia ja jämäkällä työskentelyotteella varustettuja kiinteistönhoitajia. Kiinteistönhoitajana vastaat asiakaskohteidemme huoltotöistä kokonaisvaltaisesti. Työtehtäviisi kuuluvat mm. kiinteistöjen yleishuolto ja siihen liittyvät tehtävät, ulkoalueiden hoito sekä muita työnjohdon osoittamia tehtäviä.
Jotta sinusta voisi tulla bralevalainen, löytyyhän sinulta:

koneajotaitoa (tai vähintään intoa oppia sitä)
halua kääriä hihat ja ryhtyä hommiin
kykyä kantaa vastuu omasta tekemisestä
asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteisuutta
pilkettä silmäkulmassa myös kiireen keskellä
halua oppia uutta ja puhaltaa yhteen hiileen työporukan kanssa
päivystysvalmiutta

Toivomme, että olet ehtinyt jo tehdä vastaavanlaisia töitä aikaisemminkin. Lisäksi katsomme eduksi, jos kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinto on suoritettuna.
Työtä tehdään useissa eri asiakaskohteissa Espoon alueella, joten taskussasi tulee olla voimassa oleva B-ajokortti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika on 37,5 h/viikko ja päivittäinen työaika klo 7.00-15.00.
Mitä me tarjoamme sinulle?

kattavan perehdytyksen ja hyvät työvälineet
mahdollisuuden kehittyä uralla
mahtavat työkaverit, joilta ei huumorinkukka ole päässyt kuihtumaan
hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, virike- ja hierontaetu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus)

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera hakulomakkeen kautta. Hakuaika päättyy 10.5.2024, mutta paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Eric Pellikka, p. 010 327 6477 tai eric.pellikka@braleva.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://braleva.fi/fi/rekrytointi/?rmpage=job&rmjob=120&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol