Taloushallinnon asiantuntija (Microsoft Business, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinun seuraava ura-askeleesi osana pohjoismaista kasvuyritystä, joka tarjoaa asiakkailleen niin laadukasta taloushallinnon palvelua, kuin myös konsultointia ja data-analytiikkaan pohjautuvia ratkaisuja?

View Group (https://www.viewgroup.fi/) on pohjoismainen alansa asiantuntija, jolla on kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia niin Suomessa kuin kansanvälisesti. Jos monikulttuurisessa työympäristössä ja matalan hierarkian kehittyvässä asiantuntijaorganisaatiossa työskenteleminen kiinnostaa, hae nyt tehtävään nimikkeellä

Taloushallinnon asiantuntija (Microsoft Business Central)
Tampere / pääkaupunkiseutu)

Tehtävänkuvaus

Tulet työskentelemään taloushallinnon asiantuntijatehtävissä uuden järjestelmän, Microsoft Business Central, käyttöönoton parissa konserniasiakasyrityksessä. Tehtävässäsi keskityt tuottamaan laadukkaita taloushallinnon palveluita järjestelmäratkaisuja hyödyntäen.

Roolissasi keskiössä on asiakasyrityksen taloushallinnon hoitaminen ja asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen yhteistyössä asiakkaan ja tiimin kanssa. View Group tarjoaa asiakkailleen saumatonta palvelua niin järjestelmäratkaisujen kuin taloushallinnon puolella veroilmoitusten, tilinpäätösten sekä muun muassa konsernikirjanpidon parissa. Toimit niin kouluttajana kuin järjestelmätukena sekä sisäisesti että asiakkaan suuntaan käyttöönoton ja käytön yhteydessä.

Sijoitut työsuhteen alkaessa olemassa olevan konserniasiakkaan järjestelmämuutoksen käyttöönottoprojektiin ja vastaat taloushallintopalveluiden tuottamisesta. Liiketoiminta-alueen laajentuessa tehtäviisi voi lukeutua myös muita asiakkuuksia ja näiden asiakkuuksien järjestelmäkäyttöönottoja. Toiminnan laajentuessa vastaaviin tehtäviin on tarkoitus lähteä rakentamaan vastuullista tiimiä. Alkuun tiimissä työskentelee muutama asiaan erikoistunut toimihenkilö.

Työskentelet sekä pitkäaikaisten että uusien asiakkuuksien parissa ja tarjolla on sekä projekteja että jatkuvia asiakastoimeksiantoja. Tulet työskentelemään osana matala hierarkkista yhteisöä sekä kansainvälistä yritystä.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet toiminut itsenäisesti Microsoft Business Central -järjestelmän parissa. Myös osaaminen muista ERP-järjestelmistä sekä tietenkin Microsoftin tuoteperheestä on eduksi. Operoit myös muilla taloushallinnon järjestelmillä, kuten Netvisorilla, joten kerrothan myös tällaisesta järjestelmäosaamisesta lisää!

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että ymmärrät laskentatoimen substanssin päälle. Olet siis koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai kauppatieteiden maisteri ja olet aiemmin työskennellyt käytännön kirjanpidon parissa. Olet tilinpäätöstaitoinen, veroilmoitukset ovat sinulle tuttuja ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn yrityksen kirjanpidon ja raportoinnin parissa. Suoritettu KLT-tutkinto on merkittävä etu tehtävää täytettäessä. Erityisesti arvostamme myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta konsernien kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä.

Tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja tulevaisuuteen katsova tekijä. View Group aikoo kasvaa tulevaisuudessakin ja toivomme, että olet valmis hyppäämään mukaan tähän kehitykseen.

Mitä sinulle tarjotaan?

Tehtävän palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaisesti ja keskustelemme siitä mielellämme tarkemmin puhelimitse. Lisäksi sinulle tarjotaan hyvät työterveysedut, Smartum etu, työsuhdepyörä, henkilöstörahasto sekä laajennettu vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Työyhteisönä View Group on tiivis yhteisö, ei liian suuri tai liian pieni, mutta ehdottomasti kasvuhaluinen.

Koska kyseessä on kasvava ja kehittyvä organisaatio, myös urapolkuja ja koulutusmahdollisuuksia on sekä nyt että tulevaisuudessa tarjolla.

Kiinnostuitko?

Jos tämä kuulosti sinun tehtävältäsi tai tunnet sopivan henkilön, hae HR Sataman urasivujen kautta (rekry.hrsatama.fi/jobs) mahdollisimman pian! Tehtävän aloitus sovitaan valitun henkilön kanssa tarkemmin.

Käymme hakemuksia läpi jo ilmoituksen aukioloaikana, joten älä jää epäröimään, vaan ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian!

Muuta

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Hybridityöskentely, Tampere / Helsinki

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3805318-taloushallinnon-asiantuntija-microsoft-business-central