Halli- ja toimitilamyyjä, Smartia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ETSIMME TOIMITILAMYYJÄÄ

Haluatko päästä mukaan osaksi Smartian kasvutarinaa? Meillä on hyvä vauhti päällä. Halli- ja toimitila-asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan ja etsimme joukkoomme vahvistusta.

KETÄ ETSIMME?

Etsimme henkilöä, jolla on taustaa myyntityöstä ja intohimoa rakennusalaa kohtaan. Tehtävänäsi on myydä yksilöllisiä puurakenteisia tiloja pk-yritysasiakkaillemme ympäri Suomea. Jos sinulla on hyviä käytännöllisten ja hyvän näköisten rakennusten suunnittelijan lahjoja, niin siitä on tässä työssä iso etu. Odotamme hakijalta näyttöjä onnistuneesta myyntityöstä sekä kokemusta työmailta. Kokemuksesi rakennushankkeiden projektinjohtamisesta katsotaan eduksi.

MIKSI SMARTIA?

Valmiit liidit! Palvelet asiakkaita jotka ottavat meihin itse yhteyttä.
 Osaava tiimi ympärilläsi. Työskentelet innostavassa ympäristössä, jossa tukenasi on motivoitunut ja osaava tiimi.
 Vahva mukavan tekemisen meininki. Meillä Smartiassa työskentely on mielekästä ja motivoivaa, ja tiimihenki on meille tärkeää. Tyytyväiset asiakkaat tuovat mukanaan uusia asiakkaita.
 Mahdollisuus osallistua jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme, että jokainen tiimiläisemme kehittyy ja oppii uutta - siksi tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.
 Mielekäs työ kasvavassa ja vakavaraisessa firmassa. Smartia on kasvava ja vakavarainen yritys, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä pitkällä tähtäimellä.

LISÄTIETOJA:

Smartian toimitilat sijaitsevat Vantaalla, Oulussa ja Raahessa. Työskentely onnistuu kaikissa näissä osoitteissa. Osittainen etätyö on mahdollista.

Laita hakemuksesi 30.4. mennessä osoitteeseen jukka.jantti@smartia.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Jäntti numerossa 046 8512340.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jukka.jantti@smartia.fi