Osteopaatti-fysioterapeutti, Keravan Lääkintävoimistelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko unelmien työpaikan kuntoutuksen näköalapaikalta moniammatillisesta tiimistä? Olet osa sitoutunutta ja työtänsä kehittävää oppivaa tiimiä. Syvennät kanssamme osaamista kuntoutuksesta monitasoisesti. Yrityksessämme on avoin ja rento työkulttuuri. Olemme joustavia, meillä on säännöllinen työnohjaus. Asiakkaamme ovat sitoutuneita ja meiltä haetaan erityisasiantuntijuutta. Yritys on toiminut Keravalla jo yli 40 vuotta. Yrityksen työvälineistö on modernia, joka tukee kuntoutusprosesseja ja lisää työn mielekkyyttä. Käytössä mm. LPG-kuntoutus, Cryonic huippukylmä, Lympha Press- ja Lympha Touch, Neurosonic. Opastamme sinua kaikissa uusissa asioissa.

Tule töihin Keravan Lääkintävoimisteluun, https://www.keravanlaakintavoimistelu.fi/ Olemme aktiivinen työyhteisö, joka kehittää omaa osaamistaan moniammatillisesti. Loistava mahdollisuus kasvaa osteopaattina ja fysioterapeuttina, kuntoutuksen ammattilaisena. Asiakaskuntamme on monimuotoinen; tules-, neurologisia- ja psykofyysisiä kuntoutujia, veteraaneja, lapsia, lymfa-, allas- ja jalkaterapiaa sekä osteopatiaa tarvitsevia asiakkaita.

Toimipisteemme sijaitsee Keravalla ja asiakkaamme sijoittuu pääasiassa Keravalle ja lähikuntiin. Ajokortti välttämätön, omaa autoa ei tarvita.

Haemme nuorekkaaseen ja välittömään työyhteisöömme ammattitaitoista työstään innostunutta osteopaatti-fysioterapeuttia, jolla muu erityisosaaminen katsotaan eduksi. Fysioterapeutin koulutus on ehdoton vaatimus.

Tutustu lisää yritykseemme https://www.keravanlaakintavoimistelu.fi/
https://www.facebook.com/keravanlaakintavoimistelu/
Instagram @keravanlaakintavoimistelu .

Palkkaamme henkilön heti, kun sopiva löytyy. Työtä tarjolla 40h/viikko. Kilpailukykyinen palkka sopimuksen mukaan.
Lisäksi E-passiedut.

Hakemukset sähköpostilla: terhi.enjala@keravanlaakintavoimistelu.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:terhi.enjala@keravanlaakintavoimistelu.fi