Lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija keikkatyöhön, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt uusia työkavereita joukkoomme keikkatyöhön.

Hoitajana pääset tekemään monipuolista ja ihmisläheistä työtä ihanien asukkaidemme parissa. Eikä työkavereissakaan ole moittimista! Me kaikki yhdessä, työntekijät ja asukkaat, muodostamme tiiviin, lämminhenkisen yhteisön. Sekä monet asukkaamme että työntekijämme ovat viihtyneet talossamme pitkään, joten tunnemme toisemme hyvin.

Meillä voit tehdä täyttä työviikkoa, eri pituisia sijaisuuksia, osa-aikatyötä tai puhdasta keikkatyötä. Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täysipäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle tai eläkeläiselle lisäansioksi. Olit sitten perushoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, toimintaterapeutti, fysioterapeutti, geronomi, henkilökohtainen avustaja tai alan opiskelija, niin meillä voi olla sinulle töitä!

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian! Hakeminen Validialle on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Voit olla suoraan yhteydessä rekry@validia.fi tai arkisin puh. 044 4784368, niin annamme sinulle lisätietoja.

Validialla työelämä ei ole vain rutiineja - asumisesta, pitkästä asiakassuhteesta ja sujuvasta arjesta syntyy elämäntarinoita, jotka koskettavat sekä meitä validialaisia, että asiakkaitamme. Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana tehden yhteistyötä eri tahojen kanssa. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma. Osaamisesi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja myös asiakkaidemme viriketoiminnan järjestämisessä.

Iisalmen Validia-talossa on tilavat, käytännölliset ja viihtyisät tilat. Vielä viihtyisämmäksi talon tekee hyvä yhteishenkemme. Tutustu lisää toimintaamme alla olevan linkin kautta.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Lähetä tietosi alla olevasta painikkeesta. Voit olla myös suoraan yhteydessä yksikön päällikköön, puh. 044 588 7281 tai annina.heikkinen@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3443463-lahihoitaja-tai-alan-opiskelija/applications/new