Sosiaalityöntekijä, Sofita Oy, Lappi, 5500-6500 €, Sofita Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Palkkaus: 5500-6500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
- Kovimmat muutokset tehdään pehmein arvoin. -

Kiinnostaisiko sinua ainutlaatuinen mahdollisuus päästä toimimaan sosiaalialan edelläkävijänä asiantuntijuuttasi arvostavassa yhteisössä, jossa pääset itse määrittämään, miltä työelämäsi näyttää?

Sofita etsii nyt monipuolisista työmahdollisuuksista sekä uudenlaisista työmuodoista ja -tavoista kiinnostuneita sosiaalityöntekijöitä sosiaalityön eri osa-alueilta.

Tällä hetkellä haemme Lapin alueelle sosiaalityöntekijää lastensuojeluun ja perhesosiaalityöhön.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden toimia alamme edelläkävijänä itsenäisessä ja antoisassa asiantuntijatyössä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään vahvuuksiasi. Olet rohkea, nopeasti työhön tarttuva sosiaalityön ammattilainen, ja sinulla on innokas asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Kuukausittainen kokonaiskorvaus on kilpailukykyinen (5500 - 6500 €) ja määrittyy aiemman työkokemuksesi, mahdollisten lisäkoulutusten, työpaikan toimipisteen etäisyyden sekä työn vaativuustason mukaisesti. Sofita hoitaa tarvittaessa työn vastaanottamiseksi käytännön järjestelyjä joustavasti yksilöllisen tarpeen mukaan. Lisäksi Sofita huolehtii kattavasta perehdytyksestäsi, saat kokoaikaisesti saatavilla olevan tuen työskentelyllesi, työnohjauksen sekä tarvittaessa mentorointia tai konsultointia.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Voit olla myös sosiaalityön pääaineopiskelija, jolla on sijaispätevyyteen oikeuttavat aineopinnot ja tutkintoon sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettu. Lasten kanssa työskentelevien osalta pyydämme esittämään rikosrekisterilain 6.2 §:n mukaisen rikosrekisteriotteen.

Aiempi työkokemus lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Lisätietoja työmahdollisuuksista saat aluepäällikkö Kata Vertiolta sähköpostitse kata.vertio@sofita.fi tai soittamalla p. 040 552 2009 tai
aluepäällikkö Niina Piraselta sähköpostitse niina.piranen@sofita.fi tai soittamalla p. 044 901 6024.

Täytämme avoimen paikan heti sopivan sosiaalityöntekijän löydyttyä.

TAHTOA, ROHKEUTTA, LUOTTAMUSTA

Sofita sovittaa yhteen organisaatioiden ja työntekijöiden työelämätarpeet joustavasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Tuotamme asiakkaillemme psykologien, sosiaalityöntekijöiden ja sosionomien kattavat asiantuntijapalvelut muun muassa täydentävän työvoiman ja suorarekrytoinnin avulla, tarjoten samalla asiantuntijoillemme heidän erityisosaamisensa arvoiset uramahdollisuudet.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sofita.teamtailor.com/jobs/3845011-sosiaalityontekija-lastensuojeluun-ja-perhesosiaalityohon-lappiin