Muu taloushallinnon työntekijä, Dayton Tampere Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 2300-2500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Dayton Tampere Oy Tampereen Nekalassa hakee taloushallinnon osaajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kuokkamaantien toimipisteelleen.

Työtehtävät koostuvat ensisijaisesti myynti- ja ostoreskontran ja laskutuksen tekemisestä ja täsmäyttämisestä, viitesiirtojen hallinnoimisesta ja alustavista kirjanpitotöistä, saapuvan ja lähtevän tavaran hallinnoinnista, huoltotöiden ja varaosatilausten vastaanotosta ja valmistelusta huoltotiimin käyttöön, varastokirjanpidosta, sekä myös toiminnan ohjaamiseen liittyvistä töistä, huoltoseurannasta, tilausseurannasta, kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä, sopimusten hallinnoinnista, asiakasrekisterin ylläpidosta, puhelintyöskentelystä, huoltoportaalin käytöstä ja seurannasta.

Tärkeänä ominaisuutena hakijalla on aktiivinen, itseohjautuva työote sekä vahva käsitys taloushallinnosta kokonaisuutena. Työssä menestyminen edellyttää ERITTÄIN TARKKAA työotetta tehtävien parissa. Esimerkiksi sopimushallinnan äärellä kun esim. päivämäärät ja verottomat ja verolliset summat yms. on saatava kirjattua kerralla oikein. Tehtävässä joutuu tekemään useampaa taloushallinnon osaa, eikä vain yhteen tiettyyn osa-alueeseen voi kiinnittyä. Toisinaan työtä tehdään myös paineen alla ja kiireessä.

Työ sisältää myös asiakaspalvelua puhelimitse sekä toisinaan kasvotusten liiketiloissamme. Tekijältä toivotaan näissä tilanteissa iloista ja huomaavaista työotetta, jotta asiakas kokee tulleensa huomioiduksi ja ymmärretyksi. Hyvät kommunikointitaidot ovat tarpeen myös huoltotiimin kanssa toimiessa kun heidän kanssaan täytyy keskustella tarvittavien varaosien tilauksista sekä saatavuuksista puhelimitse, sähköpostilla tai toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Toisinaan jopa kiireen alla.

Etua on Oscar sovelluksen tuntemuksesta, jota yrityksessä käytetään useissa toiminnoissa: laskutus, varastosaatavuus, asiakasrekisterin ylläpito. Suomen kielen taito välttämätön ja englannin kirjallinen ja suullinen osaaminen olisi suotavaa. Hakijalta odotetaan vähintään toisen asteen kaupallista koulutusta sekä osaamista yleisimmistä toimistosovelluksista Word, Excel, Outlook.

Jos hakijalla on mahdollisuus palkkatukeen, niin tämä mahdollisuus kiinnostaa työnantajaa, mutta ei ole ehdoton rekrytoinnin edellytys.

Lopullinen palkkasumma riippuu osaajan kokemuksesta ja koulutuksesta, suuntaa antava alkupalkka on n. 2300 - 2500e/kk.

Päivittäinen työaika on arkisin klo 08.00 - 16.00. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Hakuaikaa on 31.10.2024 saakka.

Yrityksen nettisivuihin voi tutustua osoitteessa: https://www.daytontampere.fi/

Hakemukset/CV:t voi lähettää sähköpostilla: ari.yli-kivisto@daytontampere.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ari.yli-kivisto@daytontampere.fi