Ohjaaja, Joutsa, ilmainen vuokra-asunto tarjolla!, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai alan opiskelija!

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Haemme kesätyöntekijöitä Ykköskoti ja Onnikoti Kartanoon Joutsaan.

Tarjolla vuokra-asunto kesäksi ilmaiseksi!

Mihin tulet töihin?

Yksikkömme sijaitsee aivan Joutsan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä palveluita. Tarjoamme asukkaillemme yksilöllistä hoivaa ja tukea kodinomaisessa ja lämminhenkisessä ympäristössä.

Ykköskoti Kartano tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveyskuntoutujille ja Onnikoti Kartano kehitysvammaisille asukkaille.

Mitä pääset tekemään ja miksi tulisit meille töihin?

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ja huumorintajuinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme jokaiselle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kuka sinä olet?

Toivomme että olet koulutukseltasi lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi.

Huomioimme myös alan opiskelijat ja aiempi kokemus mielenterveys- ja kehitysvammatyöstä ei ole välttämätöntä.

Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut tekemään työtä joko mielenterveyskuntoutujien tai kehitysvammaisten parissa ja oppimaan joka päivä uutta.

Haethan tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian.

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Työ on sopimuksen mukaan joko 2- tai 3-vuorotyötä.

Aloitusajankohta ja työsopimuksen kesto ovat sovittavissa.

Tarjoamme vuokra-asunnon (2h+k) kesäksi ilmaiseksi käyttöösi!

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Tiina Heiskanen
puh. 0406691576 (arkisin klo 8-15)
tiina.heiskanen@mehilainen.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman. Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Ykköskodit ja Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/ykkoskodit_careers/job/Joutsa-Yhdystie/Kesty--Ohjaaja--lhihoitaja--sairaanhoitaja--sosionomi---Ykkskoti-ja-Onnikoti-Kartano--Joutsa--vuokra-asunto-tarjolla_R0027658