Puutarhuri, Alltime Kiinteistöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaipaatko mukavaa ja tekeväistä kesätyöpaikkaa? Meidän tiimissä kaikki pitävät yhtä, eikä kaveria jätetä yksin. Meillä työt tehdään määrätietoisesti mutta rennolla fiiliksellä, hymy huulilla.

Haemme nyt upeaan työporukkaamme Ouluun puutarhuria määräaikaiseen työsuhteeseen. Alltimen puutarhurina vastaat vihertöiden johtamisesta ja suunnittelusta, sekä oman tiimisi kanssa laadukkaasta työn jäljestä. Työsuhde kestää arviolta noin huhtikuusta syyskuun lopulle, tarkemmasta ajankohdasta sovimme yhdessä kanssasi.

Tulet vahvistukseksi tiimiin, johon kuuluu joukko osaavia kiinteistöpalvelualan ammattilaisia, sekä työtäsi tukeva työnjohtotiimi. Lisäksi työskentelyäsi helpottaa ja tukee muu Alltimen hallinnollinen tiimi. Huolehdimme työturvallisuudestasi ja tarjoamamme käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvaatteet ja -välineet. Saat käyttöösi työsuhteen ajaksi myös Pihlajalinnan työterveyspalvelut. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja keskustelemme siitä tarkemmin viimeistään haastattelussa.

Toivomme, että sinulta löytyy:

- puutarha-alan tai hortonomin tutkinto
- kokemusta pihasuunnittelusta, istutusten ja pensaiden hoidosta
- positiivinen eteenpäin pyrkivä asenne
- hyvät vuorovaikutustaidot ja kokemusta oman tiimin vetämisestä
-B-ajokortti

Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää. Haethan meille mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtajamme Miika Mujunen miika.mujunen@alltime.fi

Alltimella meillä on noin 600 työkaveria ympäri Suomea ja Ruotsia maanläheisessä, matalassa organisaatiossa, jossa ilmentyvät arvomme: ketteryys, luotettavuus, joukkuepeli ja ammattitaito. Meillä on tekemisen meininki ja hyvä henki: esimerkiksi työtyytyväisyyskyselyssämme "työkaverit kohtelevat minua hyvin" ;kysymyksen keskiarvo oli 4.3/5. Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Työntekijämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa. www.alltime.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/c25e0195-3045-4288-bd3c-1a9b8b899519