Lähihoitaja, Jyllin Kodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jyllin Kodille!
Työtehtäviisi kuuluvat hoitajan tehtävät sekä Yhteisökodin asukkaiden palveleminen heidän päivittäisissä toiminnoissaan palvelusuunnitelman mukaisesti. Lisäksi toimit asukkaan omahoitajana.
Saatat olla etsimämme henkilö, jos
-vanhustyö on lähellä sydäntäsi ja sinulla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitajan koulutuksesta, tai valmistuminen on jo lähellä.
-haluat olla mukana toteuttamassa Jyllin Kodin palvelulupausta tarjoten asukkaillemme hyvää elämää.
-sinulla on valmius olla mukana kehittämässä toimintaa muun henkilökunnan kanssa.
-sinulla on kyky nähdä ja löytää asukkaiden voimavaroja ja kannustaa heitä osallistumaan omatoimisesti Yhteisökodin toimintaan.
Lupaamme sinulle ammatillisen pääoman kasvua ja työn iloa! Arvostamme aiempaa kokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja meillä on mahdollisuus huomioida myös yksilöllisiä toiveita esim. työajan suhteen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse henkilöstöpäällikölle osoitteeseen johanna.hiiri@jyllinkodit.fi otsikolla "lähihoitajan työ" 31.7.24 mennessä.

Hakijan tulee esittää rikosrekisteriote iäkkäiden kanssa työskentelyyn liittyen.
Jyllin Kodit Jalmari on Jyllin Säätiön omistama, Ikaalisten keskustassa sijaitseva seniorien asumis- ja palvelukeskus. Olemme toimineet vanhuuden hyväksi jo vuodesta 1965 lähimmäisvastuun periaatteita noudattaen. Tarjoamme tehostettua palveluasumista 103 asukkaalle, kotihoitoa ja kuntoutusta Ikaalisissa ja lähialueilla sekä Ravintola Sofian kautta lounas-, juhla- ja kokouspalveluita. Erityisosaamisalueitamme ovat muistisairauksia sekä päihdemuistisairauksia omaavien henkilöiden hoito- ja asumispalvelut.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johanna.hiiri@jyllinkodit.fi