Parturi-kampaaja, Scandinavian Do Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mitä?

Onko sinun juttu keskittyä työssäsi hiusalalla itse tekemiseen, eli hiusten leikkaamiseen ja värjäämiseen? Tulet säntillisesti paikalle työvuoroon, osaat työskennellä tiimissä työkaverit huomioon ottaen ja ennen kaikkea haluat työskennellä hiusalalla? Hyvä! Lue siinä tapauksessa tämä;

Miten toimimme?

Me doonarit teemme töitä arkipäivisin, kuusi tuntia päivässä. Työaika ajoittuu 09.00-21.00 jaksolle. Viikonloppuisin pidämme vapaata työstä. Työvuoron aikana doonari leikkaa ja värjää asiakkaiden hiuksia, ylläpitää siisteyttä, on rehti työtoveri, hakeutuu oma-aloitteisesti käsillä oleviin tehtäviin ja antaa asiakkailleen sekä ryhmälleen kaiken huomionsa. Konseptimme toimii täysin ilman ajanvarausta mallilla, ja tiimityö on olennainen osa arjen toimivuutta.

Doonari on tasa-arvoinen ryhmänsä jäsen, kuin sotilas, joka saa ehtymätöntä tukea ja huolenpitoa pataljoonan komentajasta aina ryhmänsä johtajaan. Myös ryhmän muut jäsenet tukevat häntä ja ylläpitävät keskinäistä luottamusta sekä palveluskuntoisuutta.

Toimimme kaikki kevyt-tai sopimusyrittäjänä. Kaikki välineet ja tarvikkeet kuuluu prosenttivuokraan, sakset sinulla tulee ainoastaan olla omat. Töiden aloitus on siis hyvin helppoa, vaikka sitten tulisit paikkakunnalle ihan uutena alan ammattilaisena. Konseptillamme on asiakaskunta, joka on ottanut meidät omakseen, ja tulo on tasainen ympäri vuoden.

Miksi?

Toimiva työyhteisö palvelualalla on avain onnistuneeseen asiakaskokemukseen, ja siitä pidämme kiinni. Doonarilla on henkilökohtainen vastuu työilmapiirin henkisestä hygieniatasosta. Kiusaaminen tai muu toisen ihmisarvoa loukkaava käytös on ankarasti kielletty ja johtaa paljastuttuaan välittömiin toimenpiteisiin.

Meillä töissä oleminen on turvallista, luotettavuus ja vakaus pohja-arvoina tekee tiimissä työskentelystä mielekästä ja helppoa. Ammattitaidosta ja välineistä emme tingi. Pääyhteistyökumppaninamme toimii Wella, jolta tulee mm. käyttämämme tekniset tuotteet, ja koulutukset.

Jos sinulla heräsi lisäkysymyksiä, arkipäivisin voit soittaa Marille, tai olla yhteydessä suoraan hakukaavakkeen kautta. Tule osaksi meidän tiimiä, meillä on turvallista ja mutkatonta työskennellä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.dohair.fi/do-tyopaikkana