Lähihoitaja kesätyö Hiekanpään palvelukeskus, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Palkkaus: 2615,21€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kolmea lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Hiekanpään palvelukeskukseen Pieksämäelle ajalle 27.5.-29.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hiekanpään palvelukeskus on ympärivuorokautista hoivaa tuottava palvelukoti, jossa on 60 asiakaspaikkaa. Palvelukeskuksessa on neljä eri ryhmäkotia; Kuusela, Mäntylä, Haapala ja Koivula. Kuusela ja Koivula ovat kaksikymmenpaikkaisia yksiköitä, Haapala ja Mäntylä ovat kymmenpaikkaisia. Yksikön toiminnan tarkoituksena on asukkaan voimavarat tunnistaen tarjota turvallinen ja hyvä elämä, tukea omatoimisuutta ja edistää mahdollisuuksien mukaan omatoimisuutta kuntouttavaa työotetta käyttäen. Hiekanpään palvelukeskuksessa toimintaa ohjaavia arvoja ovat; asiakaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, vaikuttavuus, turvallisuus ja rohkeus.

Lähihoitajana toimit asiakkaan hoidon asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu asiakkaan perushoidosta sekä mielekkäästä arjesta huolehtimista, lääkehoidon toteuttamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ on 2-vuorotyötä.

Haemme joukkoomme työntekijöitä, joilla on vahva ammatillinen hoitotyön osaaminen, kykyä toteuttaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta, hyvät vuorovaikutustaidot, oma aloitteisuutta, tiimityön taitoja, kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin sekä ideoita työn kehittämiseen.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Eduksi luetaan voimassa olevat Love- lääkeluvat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/595612/fi_FI