Prosessin omistaja, projektinhallinta, Rauma Marine Constructions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tulet toimimaan prosessin omistajana RMC:n toiminnankehitys- osaston alla toimivassa projektitoimistossa. Prosessin omistaja toimii projektipäällikkönä omistamiensa prosessien alueella, vastaa kokonaisvaltaisesti omistamiensa prosessien muutosten käyttöönotosta, rajapinnoista muihin prosesseihin, kuvaamisesta, mittaamisesta, kehittämisestä ja kouluttamisesta. Huolehdit myös IT-ratkaisujen toimivuudesta prosessissa. Tällä kertaa etsimme prosessin omistajaa erityisesti projektin- ja projektisalkunhallinnan prosesseille.

Työhön saa perehdytyksen ja jatkuvan tuen, joten sinun ei välttämättä tarvitse olla prosessinomistamisen ammattilainen. Etsimme henkilöitä, joilla on syvällistä kokemusta ja osaamista projektinhallinnasta ja projektisalkunhallinnasta, mutta samalla kyky haastaa olemassa olevat käytännöt.

Tehtävänkuva on uusi ja laaja-alainen ja tehtävänkuva tarkentuu valittujen henkilöiden osaamisen perusteella. Tehtävä ei sisällä esihenkilövastuuta.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on kyky hahmottaa isoja kokonaisuuksia oikeiden toimintamallien valitsemiseksi sekä kyky perustella oikeat ratkaisut käytännön kautta. Olet työssäsi aktiivinen, tarkka ja oma-aloitteinen sekä sinulla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä projektimaailmassa. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista ja ohjelmien hallintaa. Työskentelemme suomen- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä on myös työnkuvan mukaan määrittyvä mahdollisuus etätyöhön. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektitoimiston päällikkö Aleksi Laiho. Aleksin tavoitat numerosta 040 726 8394 ja sähköpostilla aleksi.laiho@rmcfinland.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 12.5.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/prosessin-omistaja-projektinhallinta/m7w9X1