Lähihoitajia (kesätyö), Palvelukoti Hilmari, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt Hilmariin lähihoitajia kesäsijaisuuksiin sekä kehitysvammaisten että mielenterveys- ja päihdekuntoutujien puolelle.

Palvelukoti Hilmari (https://www.humana.fi/hilmari/) tarjoaa tehostettua palveluasumista 10 kehitysvammaiselle ja 30 mielenterveyskuntoutujalle. Hilmari sijaitsee muutaman kilometrin päässä Keuruun keskustasta, luonnon keskellä järven rannalla, mutta helpon matkan päässä palveluista. Tukea ja apua saa kaikkiin elämän osa-alueisiin, jokaisen oman tarpeen mukaan. Tuemme asukkaitamme suuntautumaan harrastuksiin ja päivätoimintoihin, jotta he saavuttaisivat mahdollisimman itsenäisen otteen omaan elämäänsä.

Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Millainen työ sinua odottaa?

Lähihoitajana sinulla on hyvin tärkeä rooli asukkaiden arjessa sekä työtiimissä. Vastaat yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa.

Hilmari on asiakkaidemme koti, jossa ohjaajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Meillä eletään aktiivista arkea. Työ on kolmivuorotyötä, painottuen aamu- ja iltavuoroihin. Kollegasi ovat lähihoitajia, sosionomi ja sairaanhoitaja. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Palveluntuottajana meillä on velvollisuus ja henkilökohtaisen avun työnantajamallin mukaan toimivan henkilön oikeus tarkistaa työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden ja vammaisten henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Työpaikkamme on savuton.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Millaista työkaveria olemme hakemassa?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija (vähintään 120 OP suoritettuna). Odotamme myös valmiutta kaksivuorotyötä,. mahdollisuus myös kolmivuorotyöhön. Edellytämme myös hygieniapassia.

Arvostamme työkokemusta kehitysvammaisten tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, esihenkilön tuen sekä antoisan ja merkityksellisen työn viihtyisässä työympäristössä. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti työntekijöidemme käytössä. Tuemme työvuorosuunnittelussa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Pyrimme myös joustavasti mahdollistamaan eri elämäntilanteisiin sopivia työjärjestelyitä.

Moniammatillisessa työyhteisössämme on laaja-alaista ammattitaitoa eri elämän ja kasvatuksen osa-alueilta, ja henkilöstön osaamista kehitetään säännöllisillä koulutuksilla. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta!

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa helposti nettisivujemme kautta. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Marjo Kaasinen puh. 050 361 3264 tai sähköpostilla marjo.kaasinen@humana.fi ja palveluvastaava Miia Leppäkangas miia.leppakangas@humana.fi.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme päivittäin 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/3403539-lahihoitajia-kesatyo-palvelukoti-hilmari