Vianhakumekaanikko, ATA-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Palkkaus: 2800,00-3800,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JV-Autopalvelu on vuonna 2016 perustettu, kasvava ja laadukas monimerkkikorjaamo. Tuusulassa sijaitsevassa korjaamossamme tehdään korjaus- ja huoltotöitä USA-, Ford-, Mercedes-Benz-, VAG- ja BMW-merkkisiin autoihin.

Yrityksen kasvua tukemaan haemme nyt joukkoomme,

Vianhakumekaanikkoa

Työssä toimit osana 15 henkilön tiimiä. Työsi sisältää ensisijaisesti vianhakumekaanikon töitä, ajoneuvon sähköisen komponentin toiminnan ja toimintaedellytysten tarkastamista, sähköauto asennuksia ja testilaitteiden käyttöä. Sähkötekniikan lisäksi sinun tulee kyetä "lukemaan" virtapiirikaavioita ja suorittamaan mittaukset oikeilla välineillä ja analysoida saatua dataa.

Haluamme, että asentajat viihtyvät meillä pitkään, joten panostamme asentajiemme työhyvinvointiin ja työympäristön viihtyvyyteen ja sen kehittämiseen sekä ammatilliseen kouluttamiseen.

Tehtävään valittavalta tekijältä odotamme oma-aloitteista, järjestelmällistä työotetta ja aikaisempaa kokemusta korjauksesta ja vianhausta nykytekniikan avulla sekä tuntemusta sähköautoista. Toivomme hakijalta alalle soveltuvaa tutkintoa tai muuten hankittuja vastaavia taitoja.

Palkkahaarukka tehtävässä on 2800-3800 e/kk, palkkaan vaikuttaa kokemus ja osaaminen. Tarjolla on vakituinen työsuhde täysillä 37,5 h/viikkotunneilla, työsuhde alkaa ATA-Henkilöstöpalvelut Oy kautta, myöhemmin on mahdollista siirtyä suoraan JV-Autopalvelun palvelukseen.

ATA-Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytointia ja järjestää ensimmäisen kierroksen haastattelut, sopivimmat hakijat etenevät seuraavaan haastatteluun JV-Autopalveluille, jossa tehdään lopullinen palkkauspäätös ja sovitaan tarkemmin palkan suuruudesta.

Lisätietoa tehtävästä:

ATA Henkilöstöpalvelut, Outi Takala, p. +358 44 098 7286, outi.takala@ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/vianhakumekaanikko/DgKG6A