Markkinointiasiantuntija, Doony.fi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 11.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palkkaamme nyt kykyjä erilaisiin markkinointiasiantuntijaksi Buukki- sekä markkinointitiimiin!

Voit olla joko rautainen ammattilainen tai aloittelija, saat työsuhteen
alussa kattavan koulutuksen työhön avaimetkäteen-mallisesti!

Tule mukaan innostavaan tiimiimme etätyö-porukkaan! Voit työskennellä joustavasti (15-40 tuntia viikottain valintasi mukaan aamulla tai illalla), joten tämä sopii niin kokopäiväiseksi työksi kuin erinomaisesti vaikkapa opiskeluiden/eläkkeen oheen! Voit tehdä töitä kotoa/mökiltä käsin ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Tavoitteemme on tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset, opit ja työkalut kehittyä uralla. Positiivinen asenne, tiivis yhteistyö ja toisten innostaminen ovat meille tärkeitä arvoja ja toivomme niitä myös sinulta. Tarjoamme sinulle liikunta- ja kulttuuriedun (200e/vuosi), laajennetun työterveyden Mehiläiseen ja matkaedun esimerkiksi Välimeren aurinkoon!
Haluatko mahdollisuuden vaikuttaa palkkaukseesi omalla työpanoksellasi? Tässä tehtävässä työpanoksesi huomioidaan! Saat joko 10€/asiakastyötunti tai tulospalkan. Tulosansiot voi nousta jopa 30-50€ tuntitasolle!

JOS SINULTA LÖYTYY ENNAKKOLUULOTONTA ASENNETTA, MEILTÄ LÖYTYY LOPUT!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian. Haluamme pitää asiat yksinkertaisena, joten laita whatsapp 050 5183268, tai täytä lomake osoitteessa: www.doony.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.doony.fi