Ajojärjestelijä, Raumair Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme ajojärjestelijää sekä tilausajotyön ammattilaista

Haemme pidempiaikaiseen työsuhteeseen sitoutunutta henkilöä, jonka tehtäviin kuuluu varallaoloa työpuhelimen päässä sovituin ajoin ajojärjestelijän ominaisuudessa sekä tilausajotyötä taksinkuljettajana.

Toimintaamme ohjaa 24/7 palvelu. Työaika on joustava. Työhön kuuluvaa varallaoloa, joka sisältää mm. ajojärjestelytyötä, suoritetaan tiettyinä etukäteen sovittuina arki-iltoina sekä etukäteen sovittuina viikonloppuina. Työ sisältää myös yrittäjän lomatuurauksia. Toimit ns. yrittäjän oikeana kätenä sekä työparina. Ajojärjestelytyön sekä lomatuurauksien osalta työ on mahdollista hoitaa myös kotioloissa. Työ sisältää myös isolta osin taksin tilausajotyötä, jota suoritetaan sille sovittuina aikoina.

Vaatimuksena on vähintään B-luokan ajokortti. Taksinkuljettajan ajolupa on suotavaa, mutta ei pakollinen hakiessa. Hakijaltamme edellytämme asiakaspalveluosaamista, organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyvinä ominaisuuksina pidämme myös joustavuutta, kärsivällisyyttä sekä yrittäjähenkisyyttä. Kokemus logistiikan alalta lasketaan eduksi. Vaatimuksina työtehtävään on suomen kielen lisäksi vähintään englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi sinulle tulisi olla tuttua Outlook sähköpostin, Word ja Excel ohjelmien käyttö. Yleisesti tietokoneen käyttö, tietojen käsittely sekä tietojen etsintä internetistä tulisi sujua ongelmitta.

Raumair tarjoaa vakituisen työn puolen vuoden koeajalla. Ajotunnit ja varallaolo maksetaan tuntipalkkaperusteisesti. Tarjoamme myös mukavan työyhteisön virkistyspäivineen.

Mikäli koet, että olisit oikea henkilö tähän työhön, mutta taksinkuljettajan ajolupaa ei löydy, tuothan tämän esille hakiessasi. Lisätietoja taksinkuljettajan ajoluvasta löydät https://www.taksiliitto.fi/taksinkuljettajaksi/ajolupa/

Työhakemus tulisi lähettää kirjallisena sähköpostitse osoitteeseen elli.viita@raumair.fi sisältäen vapaamuotoisen kertomuksen itsestäsi sekä tiedot aiemmasta työkokemuksesta ja koulutuksesta.

Mikäli heräsi kysymyksiä, voit tiedustella asiaasi sähköpostitse elli.viita@raumair.fi.
Vastaan myös puhelimitse arkisin, mieluiten klo 10:00-15:00, numerosta 0408225544.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:elli.viita@raumair.fi