Sairaanhoitajan sijaisuus tehostetussa hoidossa K, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Palkkaus: 2759,07€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä teho- ja valvontahoitotyötä Hämeenlinnaan!

Etsimme nyt joukkoomme sairaanhoitajaa tehostettuun hoitoon (teho ja valvonta) Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Kyseessä on määräaikainen työsuhde 31.12.2024 saakka. Työsuhteen aloitusajankohta on sovittavissa, toivottavasti kuitenkin pääset aloittamaan meillä mahdollisimman pian!

Tehostetun hoidon yksikköön kuuluvat teho-osasto (5 potilaspaikkaa) ja valvonta (5 potilaspaikkaa). Yksikössä hoidamme eri erikoisalojen kriittisesti sairaita potilaita. Työ on moniammatillista tiimityötä osaavassa työyhteisössä. Teho- ja valvontatyössä korostuvat yhteistyö, nopeasti muuttuvat tilanteet ja tekninen osaaminen.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työtehtävän mahtavassa työyhteisössä. Tuemme tiedollista ja taidollista kehittymistäsi hyvällä perehdytyksellä. Perehdytyksen tukena käytämme mm. sähköistä Intro-perehdytysohjelmaa. Olemme koulutusmyönteinen ja nopeasti uusia toimintatapoja omaksuva yksikkö.

Edellytämme tehtävässä laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa. Etsimme joukkoomme teho- ja valvontahoitotyöstä ja sen kehittämisestä innostunutta sairaanhoitajaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi sekä kokemustasi akuuttihoitotyöstä. Työ osastollamme on kolmivuorotyötä. Työvuoroihisi pääset vaikuttamaan sähköisessä yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Kiinnostuithan?

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Tehtäväkohtainen palkka 2759,07 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/589208/fi_FI