Viherrakentaja, Terranor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintamme kasvaa ja etsimmekin nyt lisää viherrakentajia tiimimme Uudellemaalle, määräaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Haemme tekijöitä sekä rakentamisen- että hoidon erilaisiin tehtäviin.

Arvostamme monipuolisia rakentamistaitoja, palveluhenkisyyttä, avoimuutta, huolellisuutta ja tehokasta tekemistä sekä tarkkuutta työssäsi.

Eduksi katsomme:

- Viheralan koulutuksen tai riittävän kokemuksen alan töistä

- B-ajokortin

- Suullisen suomen kielen taidon

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen työn, jonka sisältöön voit itse vaikuttaa

- Innostavan, vahvasti tulevaisuuteen katsovan työyhteisön, jossa jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään. Yrityskulttuurillemme on ominaista yhteisöllisyys, tasa-arvoisuus ja avoimuus.

- Hyvät työsuhde-edut

Teemme töitä yhdessä, tiimityö ja yhteishenki ovat ratkaisevia tekijöitä menestyksemme kannalta. Monimuotoisuus on yrityksessämme korkealla tasolla alan standardeihin verrattuna. Tavoitteenamme on, että työyhteisössämme koet iloa, kehityt ja menestyt.

Arvomme ovat: Yhdessä, Osaava, Rohkea, Aito

Terranor Verte Oy on vuonna 2023 perustettu viheralan yritys, jonka palveluihin kuuluvat kattavasti erilaiset viher- ja ympäristörakentamisen sekä hoidon palvelut. Terranor Verte Oy on osa Terranor Oy:tä, joka on entinen NCC-konsernin tienhoitoliiketoimintayksikkö. Terranor Group toimii myös Tanskassa ja Ruotsissa ja on Pohjoismaiden johtava tie- sekä väyläverkkojen ylläpitäjä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus Infra-alan TES:n/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Petri Juotasniemi, puh. 040 763 2022 arkisin klo 9.00-16.00.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://job.terranor.fi/jobs/3810478-viherrakentaja