Projektipäällikkö siltahankkeisiin, WSP Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme WSP Finlandin siltasuunnitteluun

Projektipäällikkö siltahankkeisiin

uudis- ja/tai korjaussuunnittelukohteissa

Toimimme yhtenä koko Suomen kattavana yksikkönä, ja toimipisteenäsi voi olla Helsinki, Oulu, Tampere tai Lahti. Työskentely muualtakin kuin toimipisteidemme paikkakunnilta on mahdollista.

Mielenkiintoisia työtehtäviä tarjolla

Tarjoamme sinulle räätälöidyn tehtäväkokonaisuuden. Saat mahdollisuuden keskittyä joko projektien johtamiseen, budjetointi-, aikataulutus-ja seurantavastuullisena tai käyttää vahvaa teknistä osaamistasi suunnittelijatiimimme johtavana taitorakentamisen asiantuntijana. Molemmissa rooleissa osallistut itse suunnitteluun ja pääset johtamaan hankkeissa nuorempien suunnittelijoiden työtä.

Suunnittelu työn vastapainona saat tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi ja toimintaamme yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pääset mukaan monipuolisiin projekteihin yksittäisten siltakohteiden suunnittelusta Suomen suurimpiin kaupunkikehityshankkeisiin.

Suunnittelutiimissämme syntyvät ratkaisut siltahankkeen koko elinkaarelle. Tarjoamme siltojen ja taitorakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita aina esisuunnittelusta rakentamissuunnitteluun ja kuntotarkastuksista korjaussuunnitteluun. Teemme suunnittelua kaiken kokoisiin siltakohteisiin rata- ja maantiesilloista vesistö- ja kevyen liikenteen siltoihin. Parhaiten osaamisemme tulee kuitenkin punnituksi vaativissa siltakohteissa. Taitomme haastavien rakenteiden suunnittelijana on tunnustettu myös kansainvälisesti - olemme olleet mukana yli 20 siltahankkeessa ympäri maailmaa.

Asiantuntijamme ovat suunnitelleet muun muassa maailman korkeimman rautatiesillan, Chenabin sillan Himalajalle sekä Thu Thiem 2 (https://www.wsp.com/fi-fi/projects/thu-thiem-2-vinokoysisilta) - sillan Vietnamiin. Erityisosaamistamme on jännitettyjen siltojen sekä vinoköysi- ja liittopalkkisiltojen suunnittelu sekä siltojen kuntotarkastukset ja korjaussuunnittelu. Viimeisimpiä työnäytteitämme näet ylittäessäsi Atlantinsillan, Sudentassun (https://www.wsp.com/fi-fi/projects/sudentassu-sipoonkorven-silta) tai Tarvonsillan (https://www.wsp.com/fi-fi/projects/tarvonsilta-espoo). Kruunuvuorensilta (https://www.wsp.com/fi-fi/projects/kruunuvuorensilta) ja Kirjalansalmen silta (https://www.wsp.com/fi-fi/projects/kirjalansalmen-silta) ovat puolestaan esimerkkejä suurhankkeista, joiden parissa työskentelemme parhaillaan.

Odotamme sinulta

- Diplomi-insinöörin tai insinöörin rakennetekniikan koulutusta

- Arvostamme aikaisempaa kokemustasi projektinjohtotehtävistä, mutta voit myös olla kasvuhakuinen ja motivoitunut asiantuntija valmiina ottamaan seuraavan askeleen urapolullasi

- Työkokemusvuosiasi tärkeämpänä pidämme sitä, että sinulla on jo kokemusta sekä näyttöjä vastaavanlaisista suunnittelutöistä

- Hyvää suomen kielen taitoa

- Aitoa kiinnostusta siltarakenteiden suunnittelutehtäviä kohtaan

- Taitorakenteiden suunnittelukokemus sekä vaativan- tai poikkeuksellisen vaativan betoni- ja teräsrakenteiden tai korjaussuunnittelun suunnittelijapätevyydet katsotaan eduksi

WSP:llä työskentelemisen etuja ovat

- Monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän

- Mahdollisuuden hybridityöhön

- Viihtyisät toimitilamme tahansa toimistopaikkakunnalla (Helsinki, Oulu, Tampere ja Lahti

- Kilpailukykyinen palkka ja muut työsuhde-etuudet, joihin voit tutustua täältä (https://www.wsp.com/fi-fi/ura/miksi-wsp/tyosuhde-edut)

- Mielenkiintoiset ja monialaiset projektit

- Mahdollisuus työskennellä osana WSP:n kansainvälistä verkostoa, josta löytyy alan edelläkävijät ja huippuosaaminen maailmanlaajuisesti!

Kiinnostuitko? Hae mukaan tiimiimme!
Lähetä hakemuksesi 6.5.2024 mennessä tai ole suoraan yhteydessä sähköpostilla:

Helsinki: Yksikönpäällikkö antti.silvennoinen@wsp.com (https://app.teamtailor.com/companies/SqYcOCqDmQ8/jobs/3810876/edit/antti.silvennoinen@wsp.com)

Oulu: Yksikönpäällikkö jussi.pinola@wsp.com (https://app.teamtailor.com/companies/SqYcOCqDmQ8/jobs/3810876/edit/jussi.pinola@wsp.com)

Tampere ja Lahti: Yksikönpäällikkö ilkka.redman@wsp.com (https://app.teamtailor.com/companies/SqYcOCqDmQ8/jobs/3810876/edit/ilkka.redman@wsp.com)

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Tässä työssä meitä tukee globaali innovaatio- ja kestävyysohjelmamme Future Ready.

Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 66 500 asiantuntijaa ympäri maailmaa (tilanne Q4/2023). Toimimme paikallisesti ja hyödynnämme aktiivisesti kansainvälistä osaamistamme ja kokemustamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.wsp.com/jobs/3811264-projektipaallikko-siltahankkeisiin