Kokki, Karelia Lines Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kokkia kesäsesongiksi Lappeenrannan satamaan.

M/S Camilla on nykyaikainen 350 paikkainen sisävesialus, jossa palvelee 180-paikkainen ala carte-ravintola, joka on avoinna risteilyjen ajan. Camilla risteilee kuusi päivää viikossa ja kaksi kertaa päivässä. Camillalla järjestetään myös yksityisristeilyjä eli osittain kesä koostuu yksityisristeilyistä missä pääsääntöisesti on tarjolla buffetruokailu. Ruokalistalta löytyy paljon erilaisia kalaruokia ja ruoat valmistetaan alusta asti itse.

Odotamme kokilta hyvää paineensietokykyä, ammattitaitoista otetta työhön, joustavuutta, vastuullisuutta, yhteistyötaitoja ja valmiuksia toimia myös yksin vuorossa. Kokilta vaadimme aiempaa työkokemusta sekä suomen kielen taitoa.

Tarjoamme eloisan työympäristön, mahdollisuuden kehittyä ja jatkaa mahdollisesti töitä kesän päätteeksi muissa toimipisteissämme.

Yritysryhmäämme kuuluu myös vieressä sijaitseva Pizzeria Don Papa sekä Suvi-Saimaa. Samaan yritykseen kuuluvat myös Kattava Ravintolat ja niiden kolme lounaspaikkaa: Ravintola Saimaa, Ravintola Konttori sekä Ravintola Lentokenttä. Näiden lisäksi on Kattava Catering, joka toimii ympäri Suomen järjestäen tapahtumia pienistä tilaisuuksista isoihin tapahtumiin. Eli mahdollista on myös halutessasi kokeilla meidän muita paikkoja.

Vaadimme kokilta hygieniapassia.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen saara.koljonen@kattavacatering.fi

Haku on auki kunnes sopiva henkilö on löydetty.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:saara.koljonen@kattavacatering.fi