Kerroshoitaja, Goiglo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme tunnettu 33 huoneistoinen hotelli/-hostelli Kuusamon keskustassa järven rannalla, jossa on noin 80 majoituspaikkaa.

Etsimme oma-aloitteista ja ahkeraa siivoojaa /-aamupalatyöntekijää hotellimme monipuolisiin päivittäisiin esimiehen antamiin työtehtäviin, joissa on selkeä tavoitteellinen urakka ja tehtäväkohtainen palkkaus. Työaika on aamun kello 06 - 17.00 iltapäivän välisenä aikana sovitusti.

Työssä on mahdollista kasvaa yritykseemme sisään tekijäksi ja vastuunkantajaksi, sekä tulevaisuudessa tulla vastaamaan laajermmastakin kokonaisuudesta ja työtehtävistä kokopäiväisenä työntekijänä.

Etsimme oma-aloitteista, reipasta ja vastuuntuntoista työntekijää, joka jaksaa joka päivä tulla iloisella mielellä töihin ja palvella työympäristön asiakkaita sekä muuta henkilökuntaa iloiten. Meille tärkeää työssä on viihtyvyys ja ahkeruus.
Yrityksemme on nuori ja ympärillämme Kuusamossa vuosittain matkailee yli miljoona matkailijaa, jota ympäröi Suomen tunnetuimmat kansallispuistot Oulanka (karhunkierros), Riisitunturi, Hossa jne., joten luontoarvot toivomme olevan osa mitä myös arvostat.
Englannin kielen taito ei ole pakollinen mutta suotavaa että sitä ymmärtäisi ja työssä siinä pystyisi kehittymään ajan kanssa.

Kaikki hakemukset sähköpostitse ja toivottavasti tapaamme työhaastattelun merkeissä, sekä pääsemme tekemään iloisella mielellä tulevat työt yhdessä !
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hotel@goiglo.com