Ratasähkösuunnittelija, WSP Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
WSP ja Proxion ovat yhdistyneet. Yhdessä tarjoamme kaikki tekniikka-alat rautatieinfran ja raideliikenteen kehittämiseen. Liity mukaan kasvutarinaan ja ohjaa urasi uusille raiteille. Etsimme joukkoomme

Raitioteiden ratasähkösuunnittelijaa ja ratasähkösuunnittelusta vastaavaa

Meillä pääset työskentelemään osana dynaamista sähköratasuunnitteluyksikköämme. Tämä tehtävä koostuu erilaisista ratasähköistys- ja raitiotiehankkeista. Tehtävä räätälöidään aiemman kokemuksesi mukaisesti ja voi sisältää esimerkiksi mekaanista laskentaa, simulointia ja erilaista sijoitussuunnittelua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja uraasi Suomen parhaassa ja osaavimmassa sähköratayksikössä. Meillä pääset osaksi tiivistä yhteistyötä tekevää tiimiä, jossa jokainen jäsen on tärkeä.

Mitä me teemme?

Asiantuntijamme tuottavat sähköradan suunnitelmat kokonaisuudessaan rakentamista varten sekä rata- ja yleissuunnitelmiiin. Asiantuntijoillamme on paljon kokemusta ja osaamista myös sähköradan mekaanisista rakenteista ja mitoitussuunnittelusta. Olemme myös kokeneita ratasähköverkon simulointiosaajia, ja meiltä onnistuvat sähköverkkojen tehonkäytön selvitykset ja laskennat.

Kaikki sähkösuunnittelun palvelumme tekevät tiivistä yhteistyötä eri yksiköiden välillä. Asiakkaamme saavat aina käyttöönsä parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun huomioiden suunnittelukohteen tarpeet ja erityispiirteet.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri tai diplomi-insinööri)

- Oma-aloitteista työskentelyotetta ja kykyä työskennellä sujuvasti niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin

- Suomen kielen taitoa, sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi

- Arvostamme jos sinulla on kokemusta ja osaamista sähköradan mekaanisista rakenteista ja mitoitussuunnittelusta

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän

- Mahdollisuuden hybridityöhön

- Erittäin asiantuntevat kollegat paikallisesti ja valtakunnallisesti.

- Viihtyisät toimitilamme tahansa Proxionin toimistopaikkakunnalla (Helsinki, Kuopio, Oulu, Tampere, Pieksämäki, Mikkeli, Jyväskylä)

- Kattavat työsuhde-edut löydät tämän linkin takaa.

Kiinnostuitko? Tule mukaan tiimiimme!

Jätä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 6.5.2024.Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä. Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Janne Nyyssönen, sähkö- ja telematiikka, janne.nyyssonen@proxion.fi, puh. 040 1895 372.

Proxion Plan ja Proxion Pro, sekä WSP sulautuvat yhteen syksyllä 2024. Ennen tätä yhtiöt toimivat omilla nimillään. Palkatut henkilöt sijoittuvat rekrytoivaan yksikköön ja siirtyvät myöhemmin sulautumisen myötä WSP:lle.

Proxion

Proxionin palvelut perustuvat 20 vuoden kokemukseen laajoista ja monialaisista projekteista. Erikoisosaamisemme rautatieliikenteen suunnittelussa ja asiantuntijapalveluissa tarjoaa vankan perustan kaikille palveluillemme, joissa turvallisuus, riskienhallinta ja korkea laatu ovat keskiössä. Innovatiivinen lähestymistapamme ja syvällinen ymmärryksemme eri toimialojen tarpeista mahdollistavat räätälöityjen ja vaikuttavien ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Tässä työssä meitä tukee globaali innovaatio- ja kestävyysohjelmamme Future Ready.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.wsp.com/jobs/3826423-ratasahkosuunnittelija