Kesätyö: Hoitaja tai alan opiskelija, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätyö: Lähihoitaja/lähihoitajaopiskelija/sairaanhoitajaopiskelija, Ykköskoti Kuusimäki, Sastamala

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Ykköskoti Kuusimäki on Pirkanmaan Sastamalassa sijaitseva 53 paikkainen mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikkö. Tarjoamme kodissamme kuntoutujille ympärivuorokautista palveluasumista, yhteisöllistä asumista ja tukiasumista kunkin tarpeen mukaan.

Ykköskoti Kuusimäessä kuntoutus pohjautuu asukaslähtöisyyteen, jossa painottuvat asukkaan omat voimavarat, osallisuus ja toivo. Toiminta-ajatuksenamme on ohjauksen ja kuntoutuksen keinoin pyrkiä asukkaan mahdollisimman yksilölliseen, omatoimiseen sekä toiminnalliseen arkeen.

Yksikkömme pihapiiri mahdollistaa päivittäisen ulkoilun turvallisessa

luonnonkauniissa ympäristössä, ja lisäksi pihastamme löytyy mm. kori- ja lentopallokentät.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja, lähihoitajaopiskelija tai sairaanhoitajaopiskelija.

Opiskelijalta toivomme, että opintoja on suoritettu 2/3.

Tässä tehtävässä menestyt hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidoilla. Kaikkea ei tarvitse osata, aktiivinen asenne kantaa pitkälle. Tärkeintä on, että sinulta löytyy hyvä työmoraali ja halu oppia. Hae siis rohkeasti, olit sitten vanha konkari tai tuore lupaus!

Työsi on 2 -vuorotyötä.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaali- ja terveysalan TES:n mukainen.

Työ alkaa kesälomakauden alkaessa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.5.2024 mennessä. Lisätietoa voit kysyä sähköpostilla paivi.krannila-lahde@mehilainen.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Päivi Krannila-Lähde
050-5661533 (arkisin klo 9-15)
paivi.krannila-lahde@mehilainen.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/ykkoskodit_careers/job/Sastamala-Hykkntie/Kesty--Lhihoitaja--lhihoitajaopiskelija-tai-sairaanhoitajaopiskelija--Ykkskoti-Kuusimki--Sastamala_R0030039