Kokoaikainen sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa/kätilöä kokoaikaiseen vakinaiseen työsuhteeseen Mehiläisen Ruoholahden terveysasemalle.

Elämä tehtävänä - Sairaanhoitaja - YouTube

Tule tekemään työtä ainutlaatuiseen ja mielenkiintoiseen työympäristöön terveyskeskuspotilaiden parhaaksi.

Työnkuva on monipuolinen ja muuttuva, ja siihen kuuluu eri toimintoja, esim. päivystysvastaanottoa, avovastaanottoa, puhelin- ja toimistotyötä. Hoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, ja työyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisina työkavereina. Tässä työssä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen.

Meillä Ruoholahden terveysasemalla työskentelemme tiimimallissa, missä työkavereinasi on lääkäreitä, hoitajia, fysioterapeutti sekä psykiatrinen sairaanhoitaja. Terveysasemamme sijaitsee meren rannalla kauniissa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Terveysasemamme henkilökunta on kehitysmyönteinen ja henkilökuntamme pääsee vaikuttamaan työnsä sisältöön. Viikoittainen työnantajan kustantama lounaskokous, parhaat työkaverit sekä positiiviset asiakaspalautteet auttavat työntekijöitämme jaksamaan.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja, joka tarkoittaa meille sitä, että haluamme että työ ja vapaa-aika on hyvin yhdistettävissä. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Mehiläisellä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ sisältää työvuoroja myös iltaisin ja lauantaisin.

Palkka määräytyy yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Vaativuusryhmä VR4.

Hae tehtävää viimeistään 3.5.2024 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Työhaastattelut pidetään Ruoholahden terveysasemalla ja kutsumme haastatteluun sopivat henkilöt mahdollisimman pian. Pyrimme täyttämään työtehtävän mahdollisimman pikaisesti.

Tarjoamme sinulle:

Palkkaus: TPTES luokka VR4 + mahdolliset kokemusvuodet. Uutena Mehiläisen työntekijänä maksamme sinulle sitouttamisbonusta 500 euroa. Bonus maksetaan 6kk koeajan jälkeen, kun olet päättänyt sitoutua tiimimme uudeksi jäseneksi.

Monipuolisen työnkuvan sekä osaavan ja iloisen työyhteisön

Kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet: Tuemme henkilöstöä osaamisen kehittämiseen tarjoamalla mm. mahdollisuuksia osallistua erilaisiin koulutuksiin. Henkilökohtaisia kehittymissuunnitelmia ja kehittymistä tuetaan vuosittaisilla kehityskeskusteluilla.

Joustavan työnantajan: Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa yksikön toimintaan.

Laadukkaat työterveyshuollon palvelut: Lakisääteisen työterveyden lisäksi saat Mehiläisenä käyttöösi mm. maksuttoman 24/7 digiklinikan palvelut. Lisäksi saat alennuksia itsellesi ja perheenjäsenille Mehiläisen lääkäriasemien ja hammaslääkäriasemien tuottamista palveluista.

Liikunta- ja hyvinvointiedut: Mehiläinen tarjoaa mm. liikunta- ja kulttuuri etuutta 200 euroa vuodessa sekä monipuolisia etuja ja etätunteja liikkumisen tueksi.

Kattavat mobiiliedut: Mehiläisenä saat käyttöösi yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja esim. useista liikuntapaikoista, hotelliketjuilta ja laivayhtiöistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Vastuuhoitaja Harri Heikkinen
harri.heikkinen@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Helsinki-Tallberginkatu/Kokoaikainen-sairaanhoitaja-terveydenhoitaja-Mehilisen-terveysasemalle-Ruoholahteen--sitouttamisbonus-maksetaan_R0029372