Fysioterapeutti, Äänekosken Fysiopiste avoin yhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen fysioterapeuttia, jolla on kokemusta yksityissektorin työstä, halua tehdä työtä monipuolisen asiakaskunnan kanssa, sekä innokkuutta jatkuvaan omien taitojen kehittämiseen.
Tulet vahvistamaan työyhteisöä, jossa työskentelee 8 fysioterapeuttia sekä toimistosihteeri.
Sinulla on jo kokemusta työskentelystä erilaisten TULE-vaivojen kuntoutuksessa, etkä vierasta työskentelyä neurologisten potilaitten kanssa. Teemme fysioterapiaa myös kotikäynteinä asiakkaan kotiin tai esim. palvelutaloon.
Yrityksessämme jokainen fysioterapeutti osallistuu myös kotikäyntien tekemiseen, näin kaikkien toimenkuva pysyy monipuolisena, ja työpäivien rakenne on vaihteleva.
Arvostamme manuaalisen terapian taitoja, kuten fasciamanipulaatio, lymfaterapia sekä mobilisaatiotekniikat. Jos em, taitoja ei sinulla ole, koulutamme jotta saavutat em, ammattitaidon. Jos sinulta puuttuu tiettyjä koulutuksia, ja me sitoudumme kouluttamaan, odotamme, että sitoudut työskentelemään yrityksessämme pysyvämmin.

Tarjoamme ennen kaikkea monipuolisen asiakaskunnan sekä kokeneen ja ammattitaitoisen työyhteisön, jonka tukeen voit luottaa. Työtilat ovat viihtyisät ja toimivat, joissa on hyvin varusteltu, kuntoutuskäyttöön suunniteltu kuntosali käytettävissä. Toimistosihteerin palvelut ovat käytettävissä, häneltä saat apua esim. kalenterointiin, laskutukseen, ja muihin rutiineihin, näin voit keskittyä tärkeimpään, fysioterapian toteuttamiseen.

Voimme suunnitella työviikkosi myös 4-päiväiseksi, jos se on elämäntilanteeseesi paras ratkaisu.
Palkkaus on yksityisen terveyspalvelualan TES mukainen, Huomioimme palkkauksessa kokemuksen sekä osaamistason.

Tervetuloa työskentelemään ihan parhaimpaan työpaikkaan, mitä alallamme voi kuvitella !
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:eija.aliranta@fysiopiste.fi