Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia Touhula LoistoVekaraan Vantaan Tammistoon.

Touhula LoistoVekara on 5-ryhmäinen päiväkoti Tammistossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarvitsemme elokuulle 2024 uusia lastenhoitajia, myös opintojen loppuvaiheessa olevia otetaan haussa huomioon. Päiväkotimme sijaitsee hyvien retkeilymahdollisuuksien äärellä ja käymme retkillä aktiivisesti viikoittain. Luonnossa liikkuminen ja tutkiminen ovat tärkeä osa toimintaamme. Päiväkodissamme on avarat tilat askartelulle ja maalaamiselle sekä hyvin varusteltu liikuntasali.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Touhulassa pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme tilaa aktiivisuudelle ja uusille ideoille. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen, toistemme tukeminen, huumori sekä lapsilähtöisyys kaikessa tekemisessämme. Olisitko juuri sinä se lämminhenkinen kasvattaja, joka on valmis heittäytymään kanssamme seikkailuun?

Koska Sinä tulet tekemään maailman tärkeintä työtä onnellisen lapsuuden luomiseksi, niin me haluamme huolehtia sinun hyvinvoinnistasi. Työntekijänä meillä olet oikeutettu mm. työterveyshuoltoon Pihlajalinnassa, Epassi-etuun 200e/ vuosi, työhyvinvointirahaan 80e/hlö/vuosi sekä taukokahvien ja työiltojen tarjoiluihin.

...Tämän lisäksi me tarjoamme sinulle

- kattavan perehdytyksen työhösi

- kannustavan, joustavan ja ketterästi kehittyvän toimintakulttuurin

- laadukkaat pedagogiset työvälineet ja toimintamallit

- kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- täydennyskoulutusstipendit omaehtoiseen täydennyskouluttautumiseen

- kannustinohjelman omaehtoiseen kouluttautumiseen varhaiskasvatuksen opettajan tai -sosionomin tutkintoon työn ohessa

...Ja me odotamme sinulta

- motivoitunutta asennetta, vastuuntuntoisuutta ja työhön sitoutumista

- erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi

- suomen kielen taitoa

- kykyä toimia rakentavasti tiukoissakin tilanteissa

- kelpoisuusehtojen mukaista lastenohjaajan tai lähihoitajan koulutusta, joka sisältää lapsiin ja nuoriin suuntautumisvaihtoehdon mukaiset opinnot

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja/mBq9eW