Korkeakouluharjoittelija (Team Finland -verkoston, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule edistämään yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Uudenmaan ELY-keskus hakee korkeakouluharjoittelijaa Team Finland verkoston palveluihin.

Tehtävä sijoittuu hallinnollisesti E-vastuualueelle yrityskehittäminen -yksikköön. Yksikön tavoitteena on edistää kestävää kasvua ja kehitystä, kannattavaa yritystoimintaa, innovatiivisuutta ja yritysten kansainvälistymistä sekä työmarkkinoiden toimivuutta. Team Finland on yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavien julkisten toimijoiden verkosto, jossa ELY-keskus on mukana. Verkosto pyrkii tarjoamaan yrityksille sujuvan palveluketjun neuvonnasta rahoitukseen.

Korkeakouluharjoittelija työskentelee Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattorin ohjaamana ja tukee häntä yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistämisessä. Harjoittelijan tehtävät voivat liittyä asiakasneuvontaan, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen sekä viestintään. Tehtävänkuvaa täsmennetään valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Voit kertoa hakemuksessasi tarkemmin niistä tehtävistä, joista olisit erityisen kiinnostunut sekä siitä, kuinka aiempi kokemuksesi on valmentanut sinua niihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4213/fi_FI