Lähihoitaja sosiaaliala, Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, haluatko mahdollistaa sen, että mielenterveystoipujalla on oikeus elää mielekästä, omannäköistä elämää sairaudestaan huolimatta?

Haluatko kehittyä mielenterveystyön ammattilaiseksi sekä kehittää mielenterveystyötä alueella pitkään toimineessa yhteiskunnallisessa ja säätiömuotoisessa yrityksessä?

Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme lähihoitaja tai alan opiskelija.

Haemme nyt ajalle 1.5.- 30.9.24 sekä ajalle 10.6.-18.8.2024 lähihoitajaa tai alan opiskelijaa Kivistönmäen palvelukeskukseen sekä Kannuskadun palvelukeskukseen.

Lähihoitajan päivittäinen työ pitää sisällään asiakkaan yksiköllisiin tarpeisiin perustuen avustamista ja ohjaamista sekä toiminnallisen arjen mahdollistamista. Uutena työntekijänä työsi tukena on ammattitaitoinen ja suurella sydämellä työtä tekevä työryhmä. Työskentelymme ja toimintaamme ohjaa toipumisorientaation periaatteet.

Työ on kaksivuorotyötä. Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on lähihoitajan koulutus tai lähihoitajan tehtävään vaadittavat riittävät opinnot. Perehtyneisyys mielenterveys- ja päihdetyöhön katsotaan eduksi. Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla 120 osaamispistettä suoritettuna (osaamisalan mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet suoritettuna) ja ammattikorkeakouluopiskelijalla vähintään 60 opintopistettä.

Tehtävään vaaditaan hygieniapassi sekä lääkehoidon koulutus (esimerkiksi LOVe/LOP), jonka voi tarvittaessa suorittaa yksikössä työn alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus G20C sekä lisäksi maksamme palkkaluokkalisää. Työsuhteesi aikana sinut on vakuutettu kattavalla tapaturmavakuutuksella myös vapaa- aikanasi. Auton saat parkkiin työpaikan pihalle maksutta.

Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaina ja tehtävät täytetään sopivan hakijan löytyessä. Tehtävän aloitus ja kesto sopimuksen mukaan.

Ota askel oikeaan suuntaan ja tule Mentelle

Kysy rohkeasti lisää tehtävistämme

- Kannuskadun johtaja (ympärivuorokautinen palveluasuminen) Jenni Mettälä, jenni.mettala@mente.fi, 040 184 6860
- Kivistönmäen palvelukeskuksen (yhteisöllinen asuminen) ja tuetun asumisen johtaja Heidi Palo-oja, heidi.palo-oja@mente.fi, 0400 250 994.

Lue meistä lisää https://mente.fi/palvelut/

Tai tutustu arkeemme https://www.facebook.com/mentepalvelut
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mente.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=45&jbid=8#login_form