Lähihoitaja keikkatyöhön kotihoitoon, 9Lives Kotipalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaipaatko monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on erilainen? Entä koetko itsenäisen työn omaksesi?

Haemme juuri sinua Lahden kotihoitoon keikkatyöhön. Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja mahdollisuuden joustavaan työvuorosuunnitteluun, näin sinulle jää aikaa muuhunkin.

Millaista työ meillä on?
Meillä on tärkeää pitää hauskaa töissä, sillä se vahvistaa tiimityötä, parantaa työhyvinvointia ja tuo iloa asiakkaillemme. Sinulla on tukena ammattitaitoinen tiimi ja tuki on aina puhelinsoiton päässä vuorosta riippumatta.

Työhösi kotihoidossa kuuluu hoito ja huolenpito kuntouttavalla työotteella, lääkehoito sekä kotona asumisen tuki. Asiakkaillamme saattaa olla erilaisia sairauksia kuten esimerkiksi muistisairaus, diabetes tai sydän- ja verisuonisairauksia, joten hoitajana sinulla on erityisen tärkeä tehtävä seurata asiakkaan vointia. Toimistomme sijaitsee Lahden Saksalassa, josta siirrytään autoillamme asiakaskäynneille Lahden alueelle. Olemme läsnä asiakkaillemme kahdessa eri vuorossa aamulla ja illalla viikon jokaisena päivänä.

Työhön tarvitset

- lähihoitajan tutkinnon ja Valvira-rekisteröinnin tai vähintään opinnoista suoritettuna 90 op / osp.

- B-ajokorttia ja ajotaitoa

- tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa

- Rikosrekisteriotteen

- lääkeluvat (voit suorittaa ne myös meillä)

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G20C. Tuntipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 13,92 - 15,05 . Meiltä saat myös erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä: 9Lives työpaikkana (https://tyopaikat.9lives.fi/pages/9lives-tyopaikkana)

Sinustako ysiläinen? Lisätietoja työpaikasta saat tiimin esihenkilöltä Marja Myllyniemeltä, p. 044 5774365 tai marja.myllyniemi@9lives.fi. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana Instagramissa (https://www.instagram.com/9livesoy/), Facebookissa (https://www.facebook.com/9LivesOy) ja LinkedIinissä (https://www.linkedin.com/company/771212).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.9lives.fi/jobs/3655258-lahihoitaja-keikkatyohon-kotihoitoon