Liikenteen ohjaaja (tieliikenne), Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kesäkuukausille liikenteenohjaajaa asfaltointikohteille Varsinais-Suomessa

Tehtävästä:

Liikenteenohjaajan työtehtävänä on huolehtia asfaltoitavan tie- ja katualueiden päällystämisen aikaisen liikenteen sujuvuudesta ja turvallisuudesta yhdessä muiden liikenteenohjaajien kanssa. Kohteet saattavat vaihtua päivän aikana ja venyä pitkiksi, joten tehtävässä vaaditaan joustavuutta, asennetta ja myös sään kestävyyttä. Työajat sijoittuvat arkipäiville ja työsuhde kestää parhaassa tapauksessa pitkälle syksyyn.

Edellytämme:

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään vähintään 18-vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Katsomme lisäksi etuna aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturva 1-korttia.

Tarjoamme:

Liikkuvan kokoaikaisen työn Suomen suvessa ja raikkaassa ulkoilmassa. Tarjoamme myös arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden tutustua perinteisen infra-alan tehtäviin. Tehtävän palkkaus on Asfalttialan TES:n mukainen.

Työsopimus tehdään Henkilöstöliigan kanssa, joka takaa luotettavat palkkahallintopalvelut ja sujuvan henkilöstöhallinnon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tämän ilmoituksen yhteydessä olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 19.5. 2024 mennessä. Tiedustelut tarvittaessa sähköpostilla, vesa.suominen@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden-, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/18253241