Hoitajia/hoiva-avustajia kesäsijaisuuksiin Hotkun, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme hoitajia ja hoiva-avustajia sijaisuuksiin Hotkunrantaan Kotikoivuun ja kotihoitoon!

Asiakkaidemme parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kuusamon Hotkunrannassa sijaitseva Kotikoivu (https://www.humana.fi/kotikoivu/) on 34-paikkainen hoivakoti, joka on tarkoitettu ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme myös kotihoidon palveluita (https://www.humana.fi/kotihoito-kuusamo/) Humanan Hotkunrannan senioriasuntojen asukkaille.

Millainen työ sinua odottaa?

Osallistut yksikön hoitotoimintaan yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Kotikoivu on asiakkaidemme koti, jossa hoitajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Virikkeitä tarjotaan asukkaille päivittäin ja meillä eletään muutoinkin aktiivista arkea.

Kotihoidossa tehtäviin kuuluu esimerkiksi päivittäisissä toimissa ja lääkityksessä avustamisen lisäksi muun muassa siivous ja muu kodinhoito. Tavoitteena on tukea, ohjata ja avustaa asiakasta kaikin tavoin niin, että hän saavuttaa itselleen parhaan mahdollisen arkiselviytymisen ja elämänhallinnan tason sekä pystyy pitämään yllä tärkeitä sosiaalisia suhteita ja itselleen mielekkäitä aktiviteetteja.

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työ on touko-syyskuun ajalle tai sopimuksen mukaan.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä! (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/)

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä saat työskennellä viihtyisässä työympäristössä, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen.

Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan. Myös työterveyspalvelut ovat käytössäsi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä toivomme sinulta

Odotamme sinulta lähihoitajan tai hoiva-avustajan tutkintoa. Voit olla myös opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Odotamme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 7.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että 1.1.2024 lähtien tehtävään valitun tulee esittää ikäihmisten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päälliköt Sari Kallio puh. 050 344 6120 ja Satu Lämsä puh. 040 612 5579 tai sähköpostilla sari.kallio@humana.fi ja satu.lamsa@humana.fi.

Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätäthän oman hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/3805052-hoitajia-hoiva-avustajia-kesasijaisuuksiin-hotkunrantaan-kuusamo