Bitumieristäjä, Tampereen Katehuolto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme osaavia bitumieristäjiä Turkuun.

Meistä ja työnkuvasta:
Katehuolto on pitkäaikainen tekijä - olemme Suomen yksi suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista yrityksistä alalla. Toimimme tällä hetkellä yhdeksällä eri seutukunnalla.

Lähes 40 vuoden kokemuksemme myötä, meillä on vakiintuneet yhteistyökumppanit. Käytämme suomalaisia tuotteita työmaillamme ylpeydellä. Projektit vaihtelevat kohteesta riippuen uudisrakennuksista saneerauskohteisiin, asunto-osakeyhtiöistä, varastohalleihin, toimistotaloihin ja kauppakeskuksiin. Mm. Kesko, Supercell, S-ryhmä, VR, Finavia ja UPM ovat luottaneet työhömme. Vedeneristystöiden lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös lämmöneristystyöt sekä sokkeleiden vedeneristystyöt ja tietenkin työmaan puhtaanapito.

Mitä odotamme Sinulta?
Työ vaatii kokemusta ja tietoa kattotulitöistä, mutta ennen kaikkea hyvää asennetta. Odotamme työntekijöiltämme reipasta työskentelyotetta ja yhteistyötaitoja. Sinulla tulee olla kokemusta bitumieristäjän työstä ja pystyt työskentelemään työmailla itsenäisesti. Työ on fyysisesti vaativaa, mutta positiivisella asenteella päästään pitkälle. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja luotettavuutta. Aiempi työkokemus on välttämätöntä ja pitkät työsuhteet tai suosittelijat katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme Sinulle?
Teemme pääsääntöisesti urakkaa - pystymme tarjoamaan kannustavan ja motivoivan palkkauksen. Meillä bitumieristäjänä tai rakennuspeltiseppänä voit vaikuttaa palkkaukseen oman työskentelysi kautta.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, niin olethan pikaisesti yhteydessä! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteyshenkilö/hakemukset:
Juho Lappalainen, p. 044 751 0134, juho.lappalainen@katehuolto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juho.lappalainen@katehuolto.fi