Ajoneuvoasentaja, MB Koskinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MB Koskinen Oy on vuonna 1972 perustettu riippumaton korjaamo. Toimimme ainoastaan Mercedes-Benz autojen parissa. Pääsääntöisesti huollamme / korjaamme henkilöautoja, pienemmässä määrin pakettiautoja.

Haussa eirityisesti vikadiagnostiikasta sekä autosähköstä kiinnostunutta henkilöä. Jos sinulla on esimerkiksi Mercedes-Benzin Xentry padin käyttö entuudestaan tai muiden järjestelmä diagnoosilaitteiden käyttö tuttua se luetaan plussaksi.

Teemme määräaikaishuoltoja sekä erilaisia pienempiä korjauksia. Toimenkuvaamme kuuluu kuitenkin niin moottoripuolen kuin vaihteistojen jne. korjaukset. Käytössämme on Mercedeksen alkuperäinen diagnostiikka ja vikakoodeien luku sekä niiden tulkinta on osa jokapäiväistä toimintaa. Hunter 3D :llä onnistuu 4-pyöräsuuntaukset. Käytössämme on myös kattava valikoima muita erkoistyökaluja ja jos jotain tarvitaan se hankitaan.

Hallityönjohtajina / asiakaspalvelussa toimii 2 kpl huoltoneuvojaa.

Voit olla kokenut tai et niin kokenut asentaja, kunhan sinulla on halu oppia. Koska toimimme vain yhden merkin parissa, niin toistoja samoista asioista tulee nopeasti ja se helpottaa huomattavasti työhön oppimisessa.

Positiivisuus, ulospäinsuuntautuneisuus, tarkkuus, ahkeruus ovat tietysti ominaisuuksia joita kaikkialla arvostetaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, kysymällä asiat selviää.

Tarjoamme osaamiseen perustuvan kilpailukykyisen palkkauksen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mbkoskinen.fi@gmail.com