Ohjaaja, Lastensuojelupalvelut Omppu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaaja, Lastensuojelupalvelut Omppu Oy

Lastensuojelupalvelut Omppu Oy on kotimainen ja itsenäinen lastensuojelupalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme Turun Hirvensalossa ja Kaarinan Kuusistossa lastensuojelun sijaishuollonpalveluita. Toimintamme perusarvo on turvata lapselle yksilöllinen ja tasapainoinen kasvu ja kehitys, jossa suurena osana ovat arjenhallinta sekä terveyskeskeinen työote. Toimintamme on kotitapaista ja lapsi osallistuu aktiivisesti oman elämänsä asioihin. Haluamme tarjota lapsille hyvän arjen rakennuspalikat.
Haemme Kuusiston Ompun yksikköön ohjaajaa. Samalla päivitämme tarpeen vaadittaessa kutsuttavien tuntityöntekijöiden listaa molempiin yksiköihin.

Ohjaajan työ on lapsen kokonaisvaltaista hoitoa ja kasvatusta. Tärkeänä osana on lapsen kuntouttava arjenhallinta, omaohjaajatyö, lapsen perheen sekä verkostojen kanssa tehtävä tiivis yhteistyö ja dokumentointi. Kodin perustyöt ovat osa ohjaajan arkea.

Odotamme Sinulta:
-sairaanhoitaja AMK/ sosionomi AMK tai aiempi opistoasteen tutkinto tai
-sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa
-vahvaa ammatillisuutta ja aikuisuutta
-arjen tilanteisiin liittyvä vastuunotto, päätöksenteko ja organisointikykyä
-moniammatillista työotetta
-hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja
-reflektoivaa työotetta
-aktiivista halua kehittää itseäsi ja työtäsi
-ajokorttia

Eduksesi katsotaan
-lastensuojelun työkokemus
-psykiatrian työkokemus
-perhetyön työkokemus
-päihdehoidon työkokemus
-kehitysvammahuollon työkokemusta
-terapiakoulutus
-lisäkoulutukset kuten esim. Nepsy, Avekki

Tarjoamme sinulle läsnäolevan lähijohtajan sekä moniammatillisen tiimin työntekemisen tueksi. Meillä on viikoittain tiimit työryhmälle ja kuukausittain ryhmätyönohjaus. Meillä arvostetaan koulutusta ja kehitysmyönteisyyttä, jota tuetaan niin ulkopuolisilla kuin sisäisillä koulutuksilla. Työntekijöissä arvostetaan erityisosaamisista ja niiden taitojen hyödyntämistä arjen kasvatustyössä. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä muistamme työntekijöitämme erilaisin kannustimin. Sen lisäksi työntekijöillämme on käytössä E-passi ja verkkokoulutusympäristö. Itsenäisenä palveluntuottajana pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002, tehtävään valitun on esitettävä ennen työn alkua rikosrekisteriote.

www-osoite www.lastensuojelupalvelut.fi
Tiedustelut arkisin 8-16, toiminnanjohtaja Kari Lintuaho puh. 050 3533349.
hakemus:
https://rekry.lastensuojelupalvelut.fi/#/jobs
.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.lastensuojelupalvelut.fi/#/jobs