Konsernilaskennan Financial Controller, Azets Insight Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko toiminut konsernilaskennan ammattilaisena ja vastannut konsernitilinpäätöksen laadinnasta? Etsitkö uusia haasteita urallesi? Oletko halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa

Konsernilaskennan Financial Controller

tekemään konsernilaskennan monipuolisia tehtäviä. Tässä työssä pääset laatimaan tilinpäätöksiä erilaisille ja eri kokoisille konserneille. Konsernilaskennan Financial controllerina pääset näköalapaikalle hyödyntämään ja vahvistamaan kokemustasi moninaisista taloushallinnon ja konsernilaskennan erityiskysymyksistä. Meillä pääset myös kehittämään konsernilaskennan prosesseja ja automaatiota modernissa ympäristössä. Pääset olemaan osa asiakkuusprosessien kehitystä oman mielenkiintosi mukaan. Konsernilaskennan Financial Controllerin työtehtävät koostuvat:

- konsernilaskennan asiantuntijatehtävistä
- kuukausiraportoinneista asiakasyritysten johdolle, hallitukselle ja sidosryhmille
- erillisyhtiöiden tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laadinnasta
- kassavirtalaskelmien laadinnasta ja sen erityiskysymyksistä
- konsolidointijärjestelmiin liittyvistä kysymyksistä
- erilaisista simulaatio- ja rakennejärjestelyasioista
- kollegojen avustamisesta konserneihin liittyvissä kysymyksissä
- aktiivisesta yhteistyöstä asiakkaiden ja muiden Azetsin tiimien kanssa

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi useamman vuoden kokemus konsernilaskennasta sekä tuntemusta IFRS-standardeista sekä niiden soveltamisesta. Hallitset konsernirakenteissa tapahtuvat muutokset ja kansainvälisessä ympäristössä toimiminen on sinulle tuttua. Olet ehkäpä kartuttanut työkokemusta ison kansainvälisen yrityksen konsernilaskennasta. Asiakkaamme arvostavat erityisosaamistamme konsernilaskennan erityiskysymyksistä, hyvää asiakaspalvelua ja prosessien tehokkuutta.

Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito sekä aiempi kokemus Clausion Consolidation -järjestelmästä katsotaan eduksi.

Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön kokemuksen ja toiveiden mukaan. Teemme töitä tiimissä ja ympärilläsi on joukko asiantuntijoita, joiden kanssa ratkot haasteellisempia caseja.

Kerro meille osaamisestasi ja toiveistasi, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Tule rakentamaan tulevaisuuden konsernilaskennan käytäntöjä! Meillä pääset vaikuttamaan asioihin.

Haluamme, että viihdyt meillä!

Meillä osaamisesi syvenee hyvän perehdytyksen, kehittävän asiakastyön ja laajan asiantuntijaverkostomme tuen avulla, joten et jää yksin haastavien tilanteiden kanssa. Meillä pääset osaksi konsernilaskennan osaajien yhteisöä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Teemme töitä joustavan etätyö -mallin mukaisesti, eli jatkossa voit yhdistää sekä etätyön edut että toimistolla työskentelyn. Työtehtävä on tehtävissä niin miltä tahansa toimistoltamme käsin kuin myös täysin etänä mistä päin Suomea tahansa.

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 13.5.2024. Lisätietoja tehtävästä saat Miika Sillanpäältä p. 050 364 5172 tai miika.sillanpaa(at)azets.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.azets.fi/talentlink/advertpage/?advertid=28046