Henkilökohtainen avustaja, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut työskentelemään henkilökohtaisena avustajana Pieksämäellä ?

Henkilökohtaisen avun keskus koordinoi henkilökohtaisen avun avustajatoimintaa Eloisan alueella. Avustajakeskus auttaa sopivien työntekijöiden löytämisessä niitä henkilöitä, jotka ovat saaneet henkilökohtaisen avun päätöksen vammaispalvelusta.

Haemme nyt avustajan työstä kiinnostuneita henkilöitä avustajavälitykseen Eloisan alueelle Pieksämäelle.

Omaatko rohkeutta kohdata eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia tukea tarvitsevia ihmisiä? Oletko luotettava, oma-aloitteinen ja sinulla on halu auttaa avustettavaa arjen toiminnoissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinneissa ja harrastuksissa sekä muissa avustettavan itse määrittämissä tehtävissä.

Työ voi olla osa-aikaista tai kokoaikaista työtä. Työ voi tapahtua päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin, työnantajan avuntarpeesta riippuen. Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Voit hakeutua henkilökohtaiseksi avustajaksi vaikka sinulla ei vielä olisi työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta asenteesi ja työskentelytapasi sopivat henkilökohtaisen avustajan tehtävään.

Eloisan alueella on käytössä työnantajamalli, jolloin avustaja on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Sijaispalkanmaksajana toimii Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa.

Palkka määräytyy työtehtävien mukaan, palkkaryhmä A 11,76 eur/h, palkkaryhmä B1 12,75 eur/h, palkkaryhmä B2 13,00 eur/h, palkkaryhmä C 13,40 eur/h.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös milloin olet käytettävissä.

Hakemuksen voit osoittaa henkilökohtaisen avun palvelukoordinaattorille. Häneltä voit kysyä tarvittaessa myös lisätietoja.
Saatuamme hakemuksesi, kutsumme sinut esihaastatteluun. Tapaamisessa kerromme tarkemmin avustajavälityksestä, työsuhteesta ja palkkauksesta.

Yhteydenotot ja hakemukset:
Palvelukoordinaattori Sirpa Kilponen, p. (015) 411 4135, sirpa.kilponen(at)etelasavonha.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sirpa.kilponen@etelasavonha.fi